2777
2789
عنوان

توهم بارداری دارم یا خودش‌و

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 150 پست

ولی حتما ی دکتر خوب برو بخاطر حاملگی نه بخاطر پریودیت 

منم رفتم گف ک تنبلی دارم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

منم ی تو نامزدی اینجوری بودم کلا توهم حاملگی داشتم اینقدر آزمایش اینا دادم ک نگوولی الان‌میخوام ولی ...

خدا کنه برای منم فقط توهم باشه🤲🏻

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بودن ولی قطعا تا ۴ ماهگی فهمیدن آخه تو ۴ ماهگی معلومه بارداری جنین تکون میخوری شما که الان ۷ م ...

اصلا اونقدر فکر کردم هیچی یادم نمیاد از خانومای باردار🥺

نبض شکمش و برامدگی برا چیه پس؟!شاید رابطه ی بدون دخول داشته ک نگرانه وگرنه بعد از ۷ ماه اصلا نمیشه ف ...

منم نبض دارم خوب 😄😄😄دلیل نداره 

بلاخره هرچی بوده یعنی بعد ۷ ماه با سونو و آزمایش معلوم نمیشده؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ولی حتما ی دکتر خوب برو بخاطر حاملگی نه بخاطر پریودیت منم رفتم گف ک تنبلی دارم

انشالله زودی باردار میشی نگران نباش خدا بزرگه🤲🏻💝

مرسییی گلم، انشالله زودی تو دلیت‌و بغل بگیری💝🤲🏻

بیخیال بارداری بشو عقب افتادن پریودات هم از استرسه 

در ضمن کسی که احتمال بارداری داره نباید ال دی بخوره ممکنه باعث نقص جنین بشه نه اینکه بیفته پس تا پریودت عقب میخوره قرص ال دی نگیر دستت

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
خدا کنه برای منم فقط توهم باشه🤲🏻

مطمعن باش آزمایش دورغ نمیگه خوب

استرس به خودت نده واسه سلامتی خوب نیست

هرقرصی نخور درسته الان بچه نمیخواین ولی در آینده ک میخوای 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

منم نبض دارم خوب 😄😄😄دلیل نداره بلاخره هرچی بوده یعنی بعد ۷ ماه با سونو و آزمایش معلوم نمیشده؟!

تو ۷ ماهگی بچه تکون میخوره نه نبض بزنه یعنی کسی روبه روت بشینه به شکمت نگاه کنه بچه تکون بخوره معلومه حالا دیگه خودت هیچی 

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
بیخیال بارداری بشو عقب افتادن پریودات هم از استرسه در ضمن کسی که احتمال بارداری داره نباید ال دی بخو ...

من نمیخوام که باردار باشم سونو و آزمایش دقیقه یعنی!

مطمعن باش آزمایش دورغ نمیگه خوب استرس به خودت نده واسه سلامتی خوب نیستهرقرصی نخور درسته الان بچه نمی ...

اره واقعا🥺😢

اره واقعا🥺😢

بعدا به این تاپیکت کلی میخندی 

بزار باردار بشی  ایشالله میفهمی حتی بلند شدن هم سخته عادی نمیشه بلند شد

بعدا به این تاپیکت کلی میخندی بزار باردار بشی ایشالله میفهمی حتی بلند شدن هم سخته عادی نمیشه بلند ش ...

خداکنه همین باشه و بعدا باعث خنده‌ام😢

اره واقعا🥺😢

نگران نباش نیستی 

دعا کن خدا به منم ی نی نی قشنگ بده 🫂😘

2810