2777
2789
عنوان

تجربه سقط جنین و عالم برزخ😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 33 پست
روسیه خودش مردم اوکراینو نکشه و اوراه نکنه نمیخاد نگران گناه ما باشه

تجربیات اون خانم چه ربطی به جنگ کشورش داره؟ فرض کن یه خانم ایرانی از تجربیات تلخ خودش به جهان بگه جلو دوربین بعد مردمای بقیه کشور بگن ولشون کن اول اوضاع اقتصادی کشورشون رو حل کنن بعد اینجا از تجربیاتشون بگن؟؟😐

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
میشه لینکشو بزارید نگاه کنم؟ یا عبارتی اگر هست سرچ کنم

والا تقریبا 5 سال پیش دیدم لینکشو یادم نمیاد

ولی همین تجربه ی نزدیک ب مرگ خانوم روسیه ای لودومیا رو سرچ کن شاید بالا بیاره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاری به ما ندارن نگفته مردم ایران سقط نکنن

یه مجموعه که این کتاب رو تهیه کردند تجارب اینچنینی رو نوشتند و ایشون هم یک فرد عادی بودن

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

من از طاقچه گرفتماگر اولین باره می‌خوای بری سمت کتابای این سبکی شنود هم بهت پیشنهاد می‌کنممن کتابای ...

اها این تجربه های نزدیک به مرگ خصوصا غربی ها که تجربش کردن رو خیلی دوست دارم 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

مگه همه روسیه ای ها قاتلان 

همه جا خوب و بد هست این تصمیم دولت مرداشونه چه ربطی به مردمش داره 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

تجربیات اون خانم چه ربطی به جنگ کشورش داره؟ فرض کن یه خانم ایرانی از تجربیات تلخ خودش به جهان بگه جل ...

نخیر این داستان کاملا جهت داربود در جهت افزایش جمعیت کره زمین بعد اونوقت روسیه خودش نسل کشی راه انداخته  

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس رایگان نیس

فکر کنم کمتر از ۱۰ هزارتومن بود همین

طاقچه هم که همیشه کد تخفیف و اینا داره شاید ۵ تومن شد 😀

ولی شنود رو یادم نیست چقدر

هزینه‌شون‌زیاد نیست

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

جنین های سقط شده به شکل پرنده در بهشت هستن تا موقع قیامت این حرفا غلط مگه چ گناهی کردن که برن جهنم

بچه که گناهی نداره بیشتر میخواستن مادر از این صحنه عذاب بکشه تا بفهمه مرتکب چه کاری شده یعنی خدا بچه رو عذاب نمیده در واقع این کاری هست که مادر در دنیا با بچش کرده این اعمال خودشه بازتاب کاری که خودش انجام داده 

نخیر این داستان کاملا جهت داربود در جهت افزایش جمعیت کره زمین بعد اونوقت روسیه خودش نسل کشی راه اندا ...

شما از کجا مطمعنید

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اها این تجربه های نزدیک به مرگ خصوصا غربی ها که تجربش کردن رو خیلی دوست دارم

عزیزم یه سایتم هست تجارب کوتاه رو میزاره 

من نمیدونم چرا نمیتونم اینجا لینک بزارم

اسم سایتش در اغوش نور هست

تجربه‌های نزدیک به مرگ سایت در اغوش نور

نخیر این داستان کاملا جهت داربود در جهت افزایش جمعیت کره زمین بعد اونوقت روسیه خودش نسل کشی راه اندا ...

با اونجاش کار ندارم شاید این خانم روسی خودش بشدت مخالف جنگ باشه و نمی‌خواد هیچ خون و خونریزی راه بیفته هر چی هم باشه خواسته خیلیا رو از سقط عمد منصرف کنه

شما خودتون هم که میدونید حتا الآن اتفاق هایی که تو کشورمون میفته هیچ دستی توش نداشتیم و نداریم و کاری از دستمون برنمیاد جز آه کشیدن 

الان اسرائیل داره فلسطین و لبنان و خیلی از کشور هارو عین گرگ میدره! با این وجود یه سری اسرائیلی هستن که بشدت مخالف جنگ و ریختن خون مردم فلسطین هستن 

عزیزم این کتاب تجارب گوناگونی ثبت کرده بیشترم رو محور حق‌الناس کار کرده

سقط جنینم یه جورایی حق‌الناس میشه چون حق حیات رو از  شخصی دریغ کردیم و عواقبی به دنبال داره که این خانوم تجربه کردن و بعدش بازگو کردن

و خب در راستای افزایش جمعیت میشه ایده‌های بیشتری داشت تا تشویق به جلوگیری از سقط؛ چون نگفته بچه بیارید فقط داره میگه تاوان سقط اینجوری براش نمایان شده و خب اگر کسی خیلی براش مهم باشه همین هم براش یه تلنگر میشه که حداقل جلوگیری سفت و سخت داشته باشه

2810