من همیشه دوتا پیاز ریز خورد می کنم نمک زرد چوبه ادویه می زنم نمک و دارچین و کمی فلفل دلمه و کمی هویج هم می زنم و روغن اضافه می کنم مرغ شکم پر شده یا تیکه های مرغ رو می زارم روش و می زارم رو گاز با شعله ی کم
اصلا اب بهش اضافه نکن بزار خودش اب می اندازه و با آب خودش می پزه پرک لیموعمانی هم بزن که بوی زهمش رو بگیره ابش که کشیده شد بزار تو روغنش سرخ شه برگردون طرف دیگه اش هم سرخ شه
نگم از طعم و مزه ای بی نظیرش .درست کردین برا من هم دعا کنید
اصلا اب اضافه نکنید و شعله هم کم باشه یک ساعت و نیم تقریبی طول می بره ولی فوق العاده خوش عطر و طعمه
سال ها ست با همین روش درست می کنم