2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنن خوزستان همش عربه 🤣

اره دقیقا رفته بودم تهران یارو گیر داده بود چرا سفیدین چرا لهجه ندارید!!!!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

2805
اره دقیقا رفته بودم تهران یارو گیر داده بود چرا سفیدین چرا لهجه ندارید!!!!

منم هم سفیدم هم لحجه ندارم هر جایی میگم خوزستانیم همه تعجب میکنن 😂😂

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

ابجی میشه لطف کنی اینو برام معنی کنی؟ با ایدی فیک رفتم گروه کراشم.. با یه دختری عربی حرف میزنه. م ...

من عربم ولی چرا نمیفهمم چی تایپ کرده😐 عربا هم دیگ مث آدم عربی حرف نمیزنن😂🦦

ابجی میشه لطف کنی اینو برام معنی کنی؟ با ایدی فیک رفتم گروه کراشم.. با یه دختری عربی حرف میزنه. م ...

داره از جانب یکی نقل قول میکنه

دختره میگه خودش پی وی داره بزار خودش بیاد 

بعدش رو نمی‌فهمم

ولی میگ روز اول ک رفتم خودش میدونست🤨از بعدش زیاد مطمئن نیستم چیه

google translate 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

اتگول اهوا عنده پی وی خل اهوا ایی بعدش هم اول لیله رحت یدری

میگه: میگه خودش پیویمو داره بزار خودش بیاد بعدشم اولبن شبی ک رفتم(فک کنم پیویش رو میگه) میدونه

مترجم گوگل ، عربی فصیح رو ترجمه میکنه مایکم فرق داره

ابجی میای تلگرام شات بهت بدم؟  توروخدا بیا لازممه..  بقران مزاحم نیستم.  اگ مزاحم بودم بلاکم کن اصلا

داره از جانب یکی نقل قول میکنهدختره میگه خودش پی وی داره بزار خودش بیاد بعدش رو نمی‌فهممولی میگ روز ...

ابجی میای تلگرام چنتا شات بهت بدن؟  طولانی نیستن..  بخدا مزاحم نیستم اگ بودم بلاکم کن..  کارم گیره ک التماس میکنم

2810