2777
2789
عنوان

یه سوال فوری دارم😊❤️

221 بازدید | 30 پست

دوستان چطوری عربی نهم رو امشب ۳ تا درسع بخونم که بالای ۱۶ ۱۷ بشم البته یکم پیش خانی هم داشتم به هر حال بخاطر پرسش کلاسیا اما راهنمایی کنید من خیلی تو آرایه ها گیر میکنم بیشتر نمره رو واسه همون از دست میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای یادش بخیر 💔

عربیم خیلی خوب بود 🙂

اول کلمات رو بخون جوری که حفظ بشی

بعد دستت رو بزار رو معنی ها خودت دونه دونه بگو معنی ها رو

هر کدوم رو بلد نبودی علامت بزن چند بار تکرار کن

بعدش قواعد رو بخون 

بعد برو سراغ ترجمه متن درس 

خودت اول بخون مثلا یه خط دو خط بخون بعد برو ترجمه شو چک کن ببین کجا رو غلط گفتی 

بعدم تمرین ها رو حل کن

یه سری آیه هست تو تمرینا مال قرآن یا سخن معصومینه

اونا رو تا جایی که می تونی حفط کن 

چون چند نمره از اونا میاد و دقیقا خود متن عربیش میاد 

نمی تونن تغیرش بدن چون سخن هستش

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   
از کجا بخونمتو کتاب نیست

چرا عزیزم هست 

یه سری جدول هست تو هر درس اونا رو کامل برسی کن

اگرم جزوه نداده معلمتون می تونی از کتاب کمک اموزشی استفاده کنی یا بزن تو نت جزوه معلمای دیگه رو ببین

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   

عربی نهم خیلییی آسونه من دهمم تازه فهمیدم عربیه نهم اصلا عربی نبود ، آبه خوردن بود

عربی دهم سخته خیلییی سخت

بعدم اگه تایم صبح باشی دقیقا 12 ساعت وقت داری

الان تا ساعت 1 شب بخون ، بعدش بخواب

من عربی نهم رو اینجوری حتی تو نهایی 20 شدم:

مرحله اول : جدول کلمات رو یه بار یه روخپانی ساده کن ، بار دوم سعی کن حفظشون کنی ، بار سوم قشنگ حفظشون کن بعد از خودت بپرس

مرحله دوم : قواعد رو بخون سعی کن بجای حفظ کردن یادشون بگیری و برا خودت رمزگذاری کنی تا خوب تو ذهنت بمونن، اگه متوجه نشدی یا معلم خوب توضیح نداد یا هرچیزی توی گوگل سرچ بزن یه کلیپ ببین فول میشی ، قواعد هم از خودت بپرس

مرحله آخر : با یه تیکه کاغذ یا با دستت جوابه تمرینات رو بپوشون و با توجه به کلمات و قواعدی که خوندی سعی کن به جواب برسی اگه اشتباه کردی هم عیب نداره ، ولی تمرینات رو خیلییی خوب یاد بگیر و به عنوان یه آزمون ازشون استفاده کن چون توی امتحان اکثرا همون تمرینا میاد

بعدشم یه ربع ، نیم ساعت قبل از خواب نمونه سوال پاسخ دار از گوگل در بیار و جواب بده بعدش جوابتو چک کن

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔