2777
2789
عنوان

از طرف خاستگارم دعوت شدم به رستوران برای شام کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 74 پست
نه شال مشكي نپوش

چه رنگی؟؟؟ 

ببین شال سبز تیره خوبه؟ سبز پولداری 😂😂🤦🏻‍♀️

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنگ شاد بپوش خودم عاشق مانتو مدل کتی ام بشدت دوست دارم خیلی با کلاسه به نظرم آرایش یه کرم پور کلایم رژ و رژ گونه یه ذره ریمل جوجه سفارش بده خواستگارت چند سالشه خودت چند؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
آره خوبهشلوار چی داری براش؟اگر کتت کوتاهه نیم بگ یا استریت عالی میشه

کت کوتاهه تا رو باسنه 

شلوار بگ مشکی خوبه؟؟ 

زیر کت هم ی تیشرت ابی بپوشم با شال آبی؟ 

و کفش سفید؟ و ی کیف سورمه ای

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
نهديگه چي داري

بدبختی ابنه اصلا شال نمیزنم😂😂😂

همبن ی مشکی دارم ی سبزه ی ابی ی صورتب

رنگ شاد بپوش خودم عاشق مانتو مدل کتی ام بشدت دوست دارم خیلی با کلاسه به نظرم آرایش یه کرم پور کلایم ...

۳۴ سالشه ببخشید خودمو نمیتونم بگم... 

کت کوتاهه تا رو باسنه شلوار بگ مشکی خوبه؟؟ زیر کت هم ی تیشرت ابی بپوشم با شال آبی؟ و کفش سفید؟ و ی ک ...

ارههه تصور کردم خوشگل میشه

اما اگر تیشرت کرم یا سفید داشته باشی یکم شاد میشه

راستی هوا سرد نیست اینجوری میری؟ 😁

به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸 

ارههه تصور کردم خوشگل میشهاما اگر تیشرت کرم یا سفید داشته باشی یکم شاد میشهراستی هوا سرد نیست اینجور ...

هوا ک سرد هست ولی تو ماشین هستیم زیاد سرد نمیشه 

فقط بریم برا رستوران ک اونجا هم باز هوا گرمه تو رستوران 

اینطور که متوجه شدم خودت راه تیپ زدنو بلدی

پس هرچی فکر مبکنی بیشتر بهت میاد همونو بپوش 

مهم اراستگی و عطر خوشه و خودت باش و راحت باش اما اماا اگه مثل من اهل فحشی 😂 فعلا اینو رو نکن اصلا و مودب باش تا بعدا

اینطور که متوجه شدم خودت راه تیپ زدنو بلدیپس هرچی فکر مبکنی بیشتر بهت میاد همونو بپوش مهم اراستگی و ...

بد طور اهل فحشم وای یهو ب پسره بگم دااااش 

تیکه کلامم داش🤦🏻‍♀️😂 

یارو دندون پزشکه وای

2810