2777
2789

منکه مجردی 

پدر و مادرت تو رو از جونشون بیشتر دوست دارن دائما مراقبتن هواتو دارن تشویقت میکنن حمایتت میکنن

ازدواج میکنی خودت میشی مسئول همه چی مریضی ، ناراحتی ، گریه ات میاد ،استرس داری و... مهم نیست چون تو باید زندگیو بچرخونی شوهرتم که با عشق بات ازدواج کرده بعد یه مدت خیالش راحته که دیگ دارتت و عادی میشی دیگ میمونی خودت و خودت تنها تر از همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردو خوبه ولی متاهلی 

با اینکه سنم کمه و یک ساله متاهلم و الان ۱۷سالمه تو این یک سال هزارتا چالش داشتیم کلی مشکل و فهمیدم چقد پخته تر شدم چقد لذت داره واسه تلاش کردن هم من هم شوهرم واسه بدست اوردن یه چیزی 

تا توی مجردی هستی تنها ناراحتیت میشه غر زدن های مادرت یا دعوا کردن های دوس پسرت ولی وقتی متاهل بشی تازه میفهمی مشکل های اصلی چیا هستن چقد تجربه پیدا میکنی چقد شیرینی های زندگی روبه روت هست چقد تلخی هست.حس قشنگ مادرشدن رو درک میکنی. نسل خودتو ادامه میدی

درکل هم مجردی خوبه و هم متاهلی.

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

متاهلی فقط خوبیش رابطع جنسیه

من چون ازاول محبت نبوده..لذتی نبردم‌حقیقتش ...عین ی مجسمه بودم 

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."