2777
2789
@نازنین_1372@ملکـهپاییز۲۰ @اعتصامی @حنای_من @3573 برای حاجت روایی دوستام دعا کنید لطفا

خیلی ممنونم عزیزم الهی به عالیترین نحو حاجت روا شین 🌹 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

زیارت تون قبول باشه الهی به نحو احسن حاجت روا شین لطفاً برای امضام‌ و سلامتی نی نی دوستم دعا کنید ممنونم 🌹

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم 

@درمسیرخدا    

@مائده6525221    

@دختری_که_جک_ولش_کرد    

@فرانک20    

@دختر_ناراحت    

@مامانبزرگپانیذ @اوپرا @پنجره_شاهد_است @کنجدسیاه @نخودسیاه لطفا برای حاجت روایی دوستام دعا کن

ممنونم 

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.

التماس دعا دوست خوبم .خیلی محتاج دعام 

اسمم مریم .یا امام غریب می‌دونی چقدر بی کس وغریبم خسته شدم ،یا امام خوبم بابای خوبم کمکم کن به دادم برس ،امیدم رو ناامید نکن تموم شده است درد ،یا بابا جان می‌دونی چقدر تنهاییم چقدر بی پناهیم به دادمون برس که جز تو ندارم مس ،به داد بی مسی بچه هام برس یه ساله این درد ولم نکرده کمکم کن تموم شده خسته شدم ،دوبره سلامت بشم ،کی میشه این صبح روشن کی خوب میشم مهمون خونتون ناامید نکن امام خوبم 

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.
@نازنین_1372@ملکـهپاییز۲۰ @اعتصامی @حنای_من @3573 برای حاجت روایی دوستام دعا کنید لطفا

دستت درد نکنه عزیزم مرسی 

استارتر زیارت قبول باشه لطفا واسه شفای کامل خودم و حل مشکل داداشم و کربلا رفتنم دعا کن ممنون 

و شفای سهیل امیر علی 

@نگاروحلما   و شفای همسرش و سلامتی خودش و خانواده 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

استاتر عزیز به امام رضا بگو 

فاطمه سلام میرسو نه قسمت میده به پسرت جواد شفای جواد منو از خدا بگیر💔😭

منم برای شما آیه الکرسی میخونم الهی حاجت روا بشی

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
@محددثه @درگوشی_عاشقانه000 @ماهسونگ لطفا برای حاجت روایی دوستام دعا کنید

عزیزدلمییییی که تووووو🥺🥺🥺خدا خیرت بده من این ساعت جونم داشت از تنم میرفت یهو خیلی بد مریض شدم مرسی که بجای من بودی اسممو گفتی🥺💓

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم @درمسیرخدا @مائده6525221 @دختری_که_جک_ولش_کرد @فرانک20 @دختر_ ...

سلام عزیزدلم

خیلی خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم 

الهی حاجت روا باشی گلی بانو💛💚

🤍 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ 🤍

💜 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ 💜

🤍 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ 🤍

💜 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ 💜

❤️🤍PEGAH🤍❤️

دیر رسیدم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔