2777
2789

قبلا که بچه تر بودیم تابستونا تماشاخانه  شبکه پنج هر روز ی کارتن سینمایی میزاشت یادتونه؟؟؟ بلا استثنا همگی  ادمو میخکوب میکرد از زیبایی و جذابی  یا کاراکتر های ماندگار انیمیشن ها  همگی قدیمی هستن  

جدای انیمیشن  فیلم ها هم همینطور   از نارنیا  هاببت بگیر تا  فیلمای ارباب حلقه ها  دزدان دریایی کاراییب  همگی قدیمی هستن ۲۵۰ فیلم برتر ای ام دی بی  همگی  برای  قبل حداق ۲۰۱۰ هستن  

یا حتی  دوبله های  جدید چرت بیخود شدن مثل دوبله مزخرف سورن  که هی دنبال بانمک بازیه فک میکنن جذاب تره درحالی که روح کودکانه رو از انیمشین میگیرن  

دوبله استاد مهرداد رییسی با تیمش محشرررر بود

چرا دیکه مثل قبل نیستن؟؟

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدا از اینکه کلا موضوعات انیمیشن و فیلما داره به ی سمت دیگه میره و روش قدیم نیست بخش بیشتر جذابیت برای همین دوبله بود که متاسفانه خیلیا از دوبلور هامون فوت شدن 

الانم که بیشتر سعی میکنن خودشون بسازن ایران که اونقدرم جذاب نیست

دقیقا...امروز داشتم به دوستام میگفتم.

انیمیشن ها ببین  اصلا چندین چند ساله دیگه نمیتونن قشنگ بسازن   ی نمونه  مثل عصر یخبندان نمیتونن بسازن

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

جدا از اینکه کلا موضوعات انیمیشن و فیلما داره به ی سمت دیگه میره و روش قدیم نیست بخش بیشتر جذابیت بر ...

الان از نت دانلود کنی  حالت بهم میخوره از دوبله   یه انیمیشن  دانلود کن از سورن  هیییییمیخان  فقط کارتن رو خنده دار کنن با چرت پرتاشون  

قدیما  تیم  مهرداد رییسی  بود  (صدای خر شرک))   وحشر بود دوبلش

اره الان همه چرندن

بخدا هرچی تونت  میگردم  ی مشت دری وری ساختن   

چرا ی چیزی  مثل میان ستاره ای نمیتونن خلق کنن  یا ی چیزی مثل  ارباب حلقه ها  یا جزیره شاتر و....

دوبله گلوری😍

دوبله گلوری اینترتیمنت 🙃 یادش بخیر  

گارفیلد هم مهرداد رییسی بود درسته؟

چون دیگه مهرداد رییسی مثل قبل نبست 

البته درمقابل چنگیز جلیلوند و اسماعیلی و والی زاده و شکوفنده و زند و.... شوخیه به رییسی بگیم استاد

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

الان از نت دانلود کنی حالت بهم میخوره از دوبله یه انیمیشن دانلود کن از سورن هیییییمیخان فقط کا ...

اره دقیقا

اتفاقا داشتم چند روز با خواهر زادم شرک می دیدم😂😭

حالا بحث دوبله نیست ادم نهایتا با زیرنویس میبینه کلا موضوعاتش خیلی قشنگ نیست دیگه از انیمیشنایی که تقریبا جدیده فقط همون کوکو و روح و درون و بیرون رو دوست داشتم

2810