2777
2789
عنوان

بیاین این موقع اذان و غروب جمعه میخوام برا هر کی حاجتی داره دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته ام من دیگه هیچی نمیخوام انقد دعا کردم برعکس شده خسته ام دیگه ام دعا نمیکنم

عزیز دلم اینجوری نگو خدا برنامه بهتری رو براتون در نظر گرفته من دعات میکنم ، خدا ارامش ب دلتون بندازه و حاجت رواشین❤

خیلی دل و زندگیم بی قرار و آشفته است ،دوست دارم ازین وضعیت نجات پیدا کنم ولی راه فراری نمی‌بینم ،فقط ...

الهی عزیزدلم ، خدا صداتو میشنوه نجات پیدا میکنی مطمئن باش خدا سایشو از ما کم نمیکنه

عزیز دلم اینجوری نگو خدا برنامه بهتری رو براتون در نظر گرفته من دعات میکنم ، خدا ارامش ب دلتون بنداز ...

کی؟ از بچگی تا الان که ۳۰ سالمه منتظرم امیدم و هیپوقت از دست ندادم اما اینا همش الکیه همش شانسه بخدا نا دعا نه قرآن نه هیچی هیچی نمیتونه زندگیتو تغییر بده مال من که فقط سختی بوده و غم و ترس و رنج رنج . بهترین سالای عمرم رفته نمیتونم کم اوردم نمیتونم بجنگم جادوعه طلسمه هر چی هست برنده شد من کم اوردم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

بچه ها شماهم برای مرده ها دعا کنید دعا کنین شده همین امروز رو فقط از عذاب خلاص بشن 

مخصوصا بچه هایی ک با خودکشی فوت شدن

دعاشون کنین ب دعاهامون احتیاج دارن

برام دعا کن امسال دوباره باردار بشم و 9ماهه بارداری رو با آرامش بگذرونم. و از لحاظ مالی خیلی بدشانسی میاریم لطفا  دعا کن شوهرم بتونه ماشینمونو با قیمت خیلی خوب بفروشه و بجاش یه ماشین خوبتر که چرخش برامون بچرخه بخریم بنام خودم.برای آرامش و شادی زندگی من و شوهرم دعا کن عزیزم ❤

❤❤❤
برای موفقیتم دعا کن اینکه آبروم حفظ بشه

ان شاءالله عزیزم خیلی تو این مورد درکت میکنم ب خدا و اهل بیت و حضرت ام البنین (س)توسل کن و چندتا صلوات نذر کن

التماس دعا❤

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥