2777
2789
عنوان

اگه تو ترم دو مقاله بنویسی قبول نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی داره؟زمان ما چنین قانونی نبود

الان میگن ترم۸ به بالا یا کارشناسی ها فقط

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

اخه اصلا خودتم نمیتونی مقاله بنویسیمقاله نوشتن که به این راحتی نیست حتما به فرد experts احتیاج داری

اها اره ممنونم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

منظورت ژورناله که قبول نکنه یا کی؟ 

ژورنال کاری نداره شما ترم چندی صرفا مینویسی دانشجوی فلان رشته و دانشگاه، ولی مسئله اینه مقاله‌ای که دانشجوی ترم ۲ به تنهایی بنویسه خیلی قوی نیست و بهتره با همکاری با سال‌بالایی‌ها یا اساتید شروع کنی اولش، هم ازشون یاد میگیری هم بهتر چاپ میشه کارات

الان میگن ترم۸ به بالا یا کارشناسی ها فقط

خب کسی که حرف برای گفتن داره شاید از ترم ۱ داشته باشه🤦‍♂️

اسم یه ترم بالایی هارا بیار تو مقاله‌ات فک کنم حل بشه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

منظورت ژورناله که قبول نکنه یا کی؟ ژورنال کاری نداره شما ترم چندی صرفا مینویسی دانشجوی فلان رشته و د ...

خب چه کاری الان می تونم انجام بدم به جای مقاله من کلا چندتا کتاب رمان چاپ کردم نویسنده هستم قبل دانشگاهم نوشتم الان چیکار کنم برای رزومه قوی داشته باشم دارم زبان هم یادمیگرم قصدم فانداس ومهاجرت

خب کسی که حرف برای گفتن داره شاید از ترم ۱ داشته باشه🤦‍♂️اسم یه ترم بالایی هارا بیار تو مقاله‌ات فک ...

حالا می نویسم یک جا ترم تابستونه بر میدارم زودتر برسم ترم بالا مقاله ها ارائه میدم 

خب چه کاری الان می تونم انجام بدم به جای مقاله من کلا چندتا کتاب رمان چاپ کردم نویسنده هستم قبل دانش ...

ببین با افرادی که توی رشته و فیلد خودت رزومه قوی دارن و افراد شناخته‌شده‌ای هستن صحبت کنی خیلی بهتر راهنمایی میکنن

چون ممکنه یه کار خاص توی رشته شما خیلی نظر اساتید خارجی رو جلب کنه، ولی برای بقیه رشته‌ها اینجور نباشه

برای قضیه مقاله برو کمیته تحقیقات دانشکده یا با چندتا از استادات صحبت کن، که میخوای مقاله بنویسی و راهنماییت میکنن

البته هر استادی همکاری نمیکنه با دانشجوها و باید انقدر بگردی و بپرسی تا بالاخره یکیش کمکت کنه و با کمک اون اولین مقاله‌هارو بنویسی، دیگه بعدش راحت‌تر میشه کار