2777
2789

ازدواج خوبه اگه آدم درستی رو انتخاب کنی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امید دارن بعدی خوب باشه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

اگه ازدواج خوب نیست چرا بعضیا هول شوهرن بعدم زندگیشون بعد ازدواج عالی میشه باز میگن شوهر بده

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

نیاز هایی هست که فقط با جنس مخالف برطرف میشه (منظورم فقط نیاز جنسی نیست) و اگه بخوای زندگی سالمی داشته باشی تنها راه برطرف شدنشون ازدواجه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نیاز هایی هست که فقط با جنس مخالف برطرف میشه (منظورم فقط نیاز جنسی نیست) و اگه بخوای زندگی سالمی داش ...

این چه حرفیه.  هر نیازی ادم عاقل خودش تنهایی میتونه برطرفش کنه. بجز جنسی که اونم شما میگید نه

این چه حرفیه. هر نیازی ادم عاقل خودش تنهایی میتونه برطرفش کنه. بجز جنسی که اونم شما میگید نه

بعضی نیازا مثل نیاز عاطفی نیاز به دوست داشته شدن تنهایی نمیشه آدم احساس تنهایی میکنه

بعضی نیازا مثل نیاز عاطفی نیاز به دوست داشته شدن تنهایی نمیشه آدم احساس تنهایی میکنه

میشه. کتاب خوندن. وقت گذروندن با دوستان. مسافرت . و خیلی چیزهای دیگه که میشه تنهاییت رو پر کرد.

ولی وای به اون روزی که از ترس تنهایی و نیازهای عاطفی که میگید اشتباهی یه ادم مسموم وارد زندگی کرد

هر چیزی که خوبه عذاب هم داره. 

زندگی ترکیب عذاب و لذته. 

هر موفقیتی،  کلی شکست قبلش بوده که به موفقیت ختم شده 

ازدواج اگه با آدم درست باشه،  تفریح خوشحالی،  امنیت،  رابطه جنسی،  شادی،  لذت و همراهی و حمایت رو بهت میده و عوضش وقتتو میگیره، مسئولیت ها و گرفتاری هات رو بیشتر میکنه غم هات رو بیشتر میکنه. 

میدونی ازدواج ینی دو برابر شدنه خوشی ها و مسئولیت ها و گرفتاری ها چون خوشیه اون خوشیه تو هم هست و غم اون غم تو هم هست. 

این چه حرفیه. هر نیازی ادم عاقل خودش تنهایی میتونه برطرفش کنه. بجز جنسی که اونم شما میگید نه

اگه پدر مادر و خانواده ای نداشته باشی و تنها زندگی کنی میفهمی که آدم تنها از پس همه  چیز بر نمیاد. البته برمیای.  من خودم تنها زندگی کردم و کار کردم خرج خودمو دادم خودم برا خودم اشپذی کردم سرکار رفتم مریض شدم تنها دکتر رفتم،  دلم گرفت اما هیچ کسو نداشتم که بغلش کنم باهاش حرف بزنم. 

تنهایی میشه زندگی کرد ولی اسمش روشه تنهایی و هیچ عشق و همراهی و محبت و حمایت و دلگرمی توش نیست