2777
2789
عنوان

تاپیک اون خانومی ک بچش فوت کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 38 پست
مثبت فکر کنبه چیزهای خوب فکر کنامیدوارم زایمان خوبی داشته باشیمن مجردم زن باردار میبینم خدا را شکر م ...

منم به بار حالت تهوع گرفتم داشتم میمردم خیلی حس بدی بود موندم چطور خانومای باردار تحمل میکنن حالت تهوع روزانه رو خیلی سخته اصلا نمیتونم حتی فکرشم کنم بچه به دنیا بیارم مسئولیت سنگینیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیک نبود متاسفانه ، عکس شناسنامه هم گذاشت...

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 

تاپیک ها عنوان دارن 

یا توی پست اول ماجرا نوشته میشه

به نظرم خودتون باید شرایط جسمی و روحی خودتون رو محترم بشمارید و داخل این تاپیک ها نرید

بالاخره اینجا هم آدم غصه دار هست که می‌خواد دردش رو با بیان مشکلات سبک کنه هم آدم مریض که با دروغ می‌خواد دردی سر دل بقیه بندازه 

قرار گرفتن یا نگرفتن در این شرایط تصمیمش با خودتونه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سه ماهش بود دمر افتاده بود خفه شده بود مامانش عکسشو گذاشته بود انقد خوشگل بود قیافش یادم میاد دیوونه ...

ای بابا💔

اتفاقی نیست که نادر باشه البته‌‌....

خدا به مادرش صبر بده🥲

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷