2777
2789

مخصوصا روزای اول

من تو کل بارداری پسرمو اماده کردم و الان منتظر داداش کوچولوشه

کادو از طرف داداشش خریدیم و تو بیمارستان میدیم بهش

همسرم برای جفت پسرا  پتو یک شکل بافته که حسودی نکنه پسرم

تولد دوتا پسرا تو یروزه که شب قبل زایمان خونه رو تزیین میکنیم فرداش پسرمو سوپرایرز کنیم

دیگ به اطرافیان هم سپردیم که پسرم حس نکنه کسی جاشو گرفته

دیگ چه برخوردایی خوبه تو روزای اول ؟ پسرم چهارسالشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزهای اول  دیگه همین ها خوبه

بعدا سعی کن مثلا اکه هر ظهر براس قصه میگفتی بگو بازم

ساعت هایی که اولی خوابه باهاش بازی کن

ازش کمک بخواد مثل آوردن پوشک و ......

من به دومی شیر میدادم برای اولی کتاب میخواندم

به نظرم بیشتر محبتتون به گل پسرتون باشه زیاد نگید بهش نکن دست نزن و حساسیت نشون بدین نسبت به گل پسر ...

این قسمتش خیلی ترسناکه میترسم یهو بلندش کنه🤕🤕چشم ازش نباید بردارم تا یذره نوزاد جون بگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افرین بقیه همش میومدن خواهرمو ببینن به من اهمیت نمیدادن منم تو اتاق مینشستم گریه میکردم 

یا مثلا وقتی خواهرم گریش میگرفت مامانم بهش رسیدگی میکرد منم از حسودی میرفتم بابامو میگرفتم

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

من چون به مشکل خوردم و با روانشناس صحبت کردم گفت اولا تو کارهاش بچه دوم شراکتش بدید که حس کنه مال اونه اونم تو داشتنش شریکه 

دوم اینکه بچه دوم اصلا نه نیاز به نوازش داره نه حالیشه پس زیاد نمخواد توجه نشون بدید 

سوم اینکه اصلاااااا نگید تو خوبی ما تو رو بیشتر دوست داریم اون کوچولوئه اونو کمتر دوست داریم و ،،،،

این قسمتش خیلی ترسناکه میترسم یهو بلندش کنه🤕🤕چشم ازش نباید بردارم تا یذره نوزاد جون بگیره

میدونم عزیزم ولی مثلا بگو بیا داداشی رو باهم بغل کنیم و ...

بهش مسئولیت بده یک کاری براش انجام بده

هرچی آرزوی خوب مال تو 

پیش بزرگه قربون صدقه کوچیکه نرو نهایت خیلی نیاز داشتی ابراز محبت کنی وقتی بزرگه حواسش نبود این کارو بکن و یادت باشه نوزاد نمی‌فهمه خیلی ولی بزرگه کاملا تحت نظر داره

بعد از این هم بچه کوچیک داشتن خستت می‌کنه و این خستگی روی وقتی که برای بزرگه می‌ذاری تاثیر داره یه جورایی رها می‌کنی اون یکی رو حواست باشه به این موضوع 

به اطرافیان هم بگو از زیبایی و بامزگی بچه کوچیکه پیش بزرگه چیزی نگم به اون هم توجه کنند

من چون به مشکل خوردم و با روانشناس صحبت کردم گفت اولا تو کارهاش بچه دوم شراکتش بدید که حس کنه مال او ...

با من اینکارو میکردن فک میکردم منو کردن حمال اون 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی