2777
2789
خیلی ممنون🤣ی سوال دیگه جفتم پایینه ممکنه تا سونو بعدم‌ک ماا دیگه س حرکت کنه سمت بالابا وجود لکه بین ...

بچت احتمال70درصدپسره

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
دکترم گفت برا من یکمهولی همچنان با استفاده از شیاف لکه بینی دارم الان ۳ روزه میزارم شیافبنظرت طبیعیه ...

اگه دراین حده اشکال نداره فقط مواظب باش زیادترنشه 

حتمن حتمن شیافاتم بزن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه انقدبایدلک بیادتاکل خون ازرحم خاج بشه نرومن کل ۹ماهونرفتم دکترامیگن بروولی نری بهتره شایدکمرت ...

درد داشتن جزئی هم طبیعیه تو شکم و زیرشکم؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
اگه دراین حده اشکال نداره فقط مواظب باش زیادترنشه حتمن حتمن شیافاتم بزن

زیاد تر مثلا چقدر؟ مثلا اندازه کف دست و بیشتر از قطره بودن؟یا تعداد دفعات ریختنش مهمه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی دور سرش بگردم🥹برام دعا کن از شر جفت پایین و لکه بینی راحت بشم😪

بارداری پسر همینه 

منم داشتم  درست میشه اخر ماه سوم یاچهارم

بارداری پسر همینه منم داشتم درست میشه اخر ماه سوم یاچهارم

اخه من الان ماه ۴ هستم تازه لکه بینی دارم این نگرانم کرده

ولی از اولش جفتم پایین بودش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی من یک ماه‌و نیمم بود هماتوم داشتم. تا ۳ماهگی درد.

البته عفونت ادراری هم داشتم. البته لکه بینی نداشتم که برای دکترم عجیب بود.

اولین بارداری توی ۳۴ سالگی.

خونریزی داخلی بود. ۲ماه هرروز شیاف واژینال میزنم. خیلی درد داشتم. درد مثل درد شدید پریود. بهم گفته بود استراحت مطلق، پیاده روی نکن، و رابطه هم نداشته باش. که من استراحت نمیکردم. هفته‌ای ۱بار هم رابطه داشتم😁 اما پیاده روی که روزی ۱ساعت و نیم داشتم و کاملا قطع کردم.

الان ۴ونیم ماهمه. رفنم سونو گفت جفتم پایینه.اما خونریزی بند اومده. بازم باید استراحت کنم.

خیییلی طبیعیه. تقریبا همه دارن. استراحت کن، حمام هفته‌ای دوبارخیلی کوتاه‌. بار سنگین بلند نکن. آرامش مطلق داشته باش. همین.

ربطی هم به دختر و پسر نداره. بچه من دختره.

اسی من یک ماه‌و نیمم بود هماتوم داشتم. تا ۳ماهگی درد.البته عفونت ادراری هم داشتم. البته لکه بینی ندا ...

انشالله مشکلات همه حل بشه

خیلی سخته اصلا آرامش ندارم دوست دارم بیست و چهار ساعتی با دکترم حرف بزنم همه علائممو بگم 

اطرافیانمو خسته کردم اینقدر گریه میکنم خدا ب خیر بگذرونه ب حق فاطمه زهرا برای همه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین اون بچه اگر قرار بشه بمونه، اسمونه به زمین بیاد بازم خدا نگهش میداره.

من ماه اول از یه جایی تا خونه‌مون به فاصله ۱۵ دقیقه با سرعت دویدم. بعدش دکتر گفت راه رفتن هم برات سمه.

اگر به تقدیری که خدا برات رقم زده ایمان داری پس آرامش داشته باش. الان هرحالی داشته باشی اون بچه بطور کامل جذب میکنه. پس نزار اذیت شه. مدام ذکر بگو و استراحت کن تا این زمان بگذره.

منم مثل تو اضطراب داشتم. باورت نمیشه قران باز کردم این آیه اومد " فجعلناه فی قرار مکین" ما اون را در رحم مادر در مکانی محکم قرار دادیم. یعنی خیالت رااااحت.

2810