2777
2789
عنوان

سیسمونی چیزای واجب

106 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبید.

من وضع مالی پدر مادرم بد نیست ولی خب دلم نمی‌خواد اصلا بهشون فشار بیارم اصلا موافق نیستم با رسم سیسمونی و جهاز و اینا ولی خب چاره ای نیست 

الان تصمیم گرفتم که فقط چیز های ضروری اونم قیمت مناسب تهیه کنم بی زحمت مامانی های گل لوازم ضروری ب غیر از سرویس چوب نوزاد و برام لیست میکنید و حدودا بگید چقدر میشه کلا فقط ضروری ها ممنونم ازتون ♥️♥️♥️♥️

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

یه جایی گفتین: به غیر از سرویس چوب نوزاد 

اجازه بدین یه چیزی رو بگم:

به نظرم اگه تو اتاق کمد دیواری داره دیگه دوباره کمد نخر واقعااااااااااااا نیازی نیست به این هزینه اضافه

اگرم خیلی کمد دیواری جا داره دروار هم نگیر

امیدوارم صحیح و سالم به دنیا بیاد

یه جایی گفتین: به غیر از سرویس چوب نوزاد اجازه بدین یه چیزی رو بگم:به نظرم اگه تو اتاق کمد دیواری دا ...

اصلا نمیخرم کمد و تخت و ...😘♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از سایز ۰ تا ۵ از هردستی ۲ دست بیشتر نگیر

ناخن گیر 

تب سنج دیجیتالی

پتو دور پیچ 

پستونک و قنداق خوری و شیشه

لباس بیرونی از ۶ماه ب بالا بگیر

کلاه بیرونی و خونگی

ابر حمام

سرویس پلاستیک ضروری نی

ساک

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

هزینه بستگی به تعداد اقلام و مارکی که میخرین داره

چیزای واجب لوازم بهداشتی حوله و خشک کن پا و شیشه شیر و پستونک و شانه و برس و ناخنن گیر و لباس سایز صفر و یک و پوشک و سرویس مسافرتی برای خواب و قنداق و زیرانداز تعویض و ساک لوازم اینا از واجباته حالا کریر و کالسکه و جغجغه و خیلی چیزای دیگه هم هست که میتونی انتخاب کنی بخری یا نخری

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همه چیزمو خودم خریدم یعنی شوهرم نه خودم رسم داریم ولی نخواستم به پدرو مادرم فشار بیارم جز یکسری چیزها مثل ساک بچه لباس هاس نوزادی همه چیز رو حوله تشک شیشه شیر متوسط همین ها به غیر از اینا همه چیز رو خودم خریدم چون واقعا فشار تازه خانواده ام جهاز رو خریده بودن  

یه جایی گفتین: به غیر از سرویس چوب نوزاد اجازه بدین یه چیزی رو بگم:به نظرم اگه تو اتاق کمد دیواری دا ...

من سیسمونی و چیدم اتاق بچه کمد دیواری بزرگ و دو تا کشو بزرگ داره کمد و دراور هم گرفتم تختش هم دومنظوره هست و باز کنار تخت کشو داره و جلوی تخت کشو و کمد داره اما باز جا کم آوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همه چیزمو خودم خریدم یعنی شوهرم نه خودم رسم داریم ولی نخواستم به پدرو مادرم فشار بیارم جز یکسری ...

بهترین کار رو کردید انشالله منم همین کارو میکنم پدر مادر گناهی ندارن🥹😍♥️😘

من سیسمونی و چیدم اتاق بچه کمد دیواری بزرگ و دو تا کشو بزرگ داره کمد و دراور هم گرفتم تختش هم دومنظو ...

شاید وسایل زیاد گرفتین یا از الان برای چندین ماه آینده هم جلو جلو لباس خریدین

انشاالله آره واقعا خیلی سنگینه از وقتی که رفتم برا تعین جنسیت همه چیز رو خرد خرد شروع کردم به خریدن ...

خدا حفظش کنه براتون ♥️♥️

شاید وسایل زیاد گرفتین یا از الان برای چندین ماه آینده هم جلو جلو لباس خریدین

خورده ریز خیلی چیزا گرفتم لباس هم فقط تا ۶ ماهگی گرفتم بقیشو گذاشتم دنیا بیاد با توجه و جثه و فصل براش بگیرم ولی خب چون سیسمونیه خواستم کامل باشه همه چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40