2777
2789
😁😁عزیزم بعدش تا چ سنی دیگه دست ب چیزای خطر کمتر میزنن؟

بچه ها تا وقتی چهار دست و پا رو شروع کنن درکشون هم از محیط کامل تر شده. علت و معلول های ساده رو متوجه میشه مثلا علت سوختگی دست لمس بخاریه. یه بار که این کارو میکنن و صدای جیز مادر رو میشنون و با دردش مواجه میشن اون موقع میفهمن هرچی مامان میگه جیز خطرناکه. بعدش مثلا به لیوان چای بخوان دست بزنن شما میگی جیزه دستت اوف میشه اونا هم بااحتیاط رفتار میکنن. حدود ۸ ماهگی این درک رو دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشی عزیزم. ان‌شاالله خدا همه بچه ها رو حفظ کنه همچنین از شما رو.

فدای تو بشم عزیزم خدابرتن بچه هات حفظت کنه میگم نی نیا درست چهار ماهشه؟چ کارایی می‌تونه انجام بده؟ ببخشید زیاد پرسیدم آخه کسیو ندارم

فدای تو بشم عزیزم خدابرتن بچه هات حفظت کنه میگم نی نیا درست چهار ماهشه؟چ کارایی می‌تونه انجام بده؟ ب ...

سلامت باشی❤️ آره عزیزم ۴ ماه و ۶ روزشه. صداهای جدیدی درمیاره و گاهی رو یه نوع صدا قفل میکنه و هی تکرارش میکنه. نقاط دوردست رو دیگه میتونه ببینه و دیدش کامل شده. سریع به سمت صدا برمیگرده و واکنش نشون میده. نسبت به اشخاص و فضاهای جدید کنجکاوه. قبلا بیرون میرفتیم تو بغلمون خوابش میبرد اما الان همه‌ش درحال اکتشافه و تو جای جدید نمیتونه بخوابه. تا حد زیادی میتونه اشیا رو بگیره و نگه داره. زیر بغلاشو که میگیریم و میذاریمش رو زمین قدم برمیداره.

از ۴تا۶ ماهگی بهترین سن برای مسافرته. چون محیط های جدید سرگرمشون میکنه و توانایی چهار دست و پا رفتن هم ندارن که دلشون بخواد رو زمین باشن.