2777
2789
خودت مجردی؟چقد باهم بودین ؟سر چی تموم شد؟

مجردم

حدود3 سال

سر یه دختر

اولاش منو اون رفیق بودیم یهو بهم درخواست داد بعد سه سال بهم گفت حسم بهت دروغ بود من یکی دیگرو دوست دارم و میخوام برم باهاش تا بهم عادت کنیم برم خواستگاریش گفتم چرا مگه من کاری کردم گفت تو لیاقتت  بیشتر از منه و رفت رفتو نفهمید چطور قلبمو شکست نفهمید چطور این یکسالو با نبودش کنار اومدم

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجردمحدود3 سالسر یه دختراولاش منو اون رفیق بودیم یهو بهم درخواست داد بعد سه سال بهم گفت حسم بهت دروغ ...

دلم میخاد تیکه تیکش کنم اینا روز قیامت اگه خدا بخاد ببخشتشون من خدا رو نمیبخشمممم

مجردمحدود3 سالسر یه دختراولاش منو اون رفیق بودیم یهو بهم درخواست داد بعد سه سال بهم گفت حسم بهت دروغ ...

فکر کن همینطوری بی دلیل روحم رو کشت اون قاتل روحمههه😭😭😭😭

دلم میخاد تیکه تیکش کنم اینا روز قیامت اگه خدا بخاد ببخشتشون من خدا رو نمیبخشمممم

منم نمیبخشمش اون منو با بدترین حالت ممکن کشت یادمه اون روز واسش کادو گرفتم خوب ذوقم رو کور کرد هنوز اون کادو پیشمه همش تصور می‌کنم که اون دستبند تو دستش چه شکلی بود

منم نمیبخشمش اون منو با بدترین حالت ممکن کشت یادمه اون روز واسش کادو گرفتم خوب ذوقم رو کور کرد هنوز ...

یکی نیست بگه حرومزاده چطو اون یکی دختر از سرت زیاد نبود ....من از سرت زیاد بودممم😑😑😑😑

یکی نیست بگه حرومزاده چطو اون یکی دختر از سرت زیاد نبود ....من از سرت زیاد بودممم😑😑😑😑

چطوری اونی که با همه بود لیاقتت داشت منی که پاک بودم بی لیاقت بودم

خصوصیات دختره رو میگی؟اخلاق و خانواده و ظاهر

جیغ جیغو تنوع طلب 

تو سن 22 سالگی کلا عمل

لباش شبیه ک. و. ن مرغه از بس ژل زده

خانوادش پولدار اما خسیس

دختره پول دوسته

با همه بوده

2810