2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید لپ تاپ

50 بازدید | 10 پست

میخام پاورپوینت درست کنم ولی بلد نیستم 

لپ تاپ تازه خریدم 

کافی نت فبول میکنه بسازه؟

کاربری دست دونفره🥰۴ سال خواننده خاموش بودم پس تازه نیستم

اره درست میکنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

کاری نداره ها با سرچ خودت یاد میگیری

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو تو برنامش درست کن دیگ هیچ کاری نداره یه سرچ بزن میبینی چقدر اسونه بیرونم درست میکنن ولی خودتم می ...

چی باید بریزم رو لپ تاپ

خیلییییی راحته یعنی اگه یادبگیری چی به چیه خندت میگیره که میخواستی بدی یه نفر دیگه

چی باید بریزم رو لپ تاپ

چی باید بریزم رو لپ تاپ

خود لپ تاپ داره برنامه پاور پوینت رو فکر کنم از پایین صفحه علامت ویندوز بزن لیست برنامه های پیش فرض برات نشون میده مثل ساعت و ماشین حساب و اینا 

آنقدر برو پایین تا به حرف p برسی پاور پوینت رو باز کنی 

بقیش مثل word هست تقریبا

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
خود لپ تاپ داره برنامه پاور پوینت رو فکر کنم از پایین صفحه علامت ویندوز بزن لیست برنامه های پیش فرض ...

مال من نداره تازه لپ تاپ خریدم 😵‍💫

چیکار کنم حللا