2777
2789
عنوان

پسره میگه تو روستا عروسی میگیریم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤سلامت باشی😂😂اونشب کلی حرف زدیم گفتنمیخام باعث آزارت بشم ازفردابروباشگاه منم رفتم گفتم ی وقت دوبار ...

الهی داداش مهربونم🥺😂👌🏻

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

دیروز یه تگم کرده بودی تااومدم سرگوشیم دیدم تاپبکپوکیده😂

ارهه زیاد مهم نبود بیخیال😂

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

😂 آیدا میخایم بریم شیرازخونه ی خاله ی شایانعروسش زایمان کرده میترسمبریم گریه م بگیره🥲

اگ ه فکر میکنی ذیت میشی نرو خب به شوهرت بگو همینو

بگو میترسم بیام گریم بگیره حالم بد بشه

اگ ه فکر میکنی ذیت میشی نرو خب به شوهرت بگو همینوبگو میترسم بیام گریم بگیره حالم بد بشه

صبح بهش گفتم مسخره بازی

دراوردوشروع کرد به خندیدن

امروزم رفت کاراشو راست وریس کنه که بریم میخاستم

تاپیک بزنم گفتم حالامیان میگن حسودی درصورتیکه بخدا

حسودنیستم دست خودم نیست ب چیزی بگو بگم که

نریم

صبح بهش گفتم مسخره بازیدراوردوشروع کرد به خندیدنامروزم رفت کاراشو راست وریس کنه که بریم میخاستمتاپیک ...

بهش بگو واقعا نمیتونم بیام حالم بد میشه لطفا یکم درکم کن

بهش بگو واقعا نمیتونم بیام حالم بد میشه لطفا یکم درکم کن

باشه میگم مرسی دوهفته پیش

خودش بهم گفت اگه بگی نریم

نمیریم حالا امروز میگفت بیخیال بابا ببین الان چه سرحال وشادابی بریم خوش

میگذره بهت حالا بازم بش میگم

ما تو روستاییم چندتا تالار داره همه عروسی ها تو تالار برگزار میشه ولی خیلی دوست داشتم اینجا هم رسم بود عروسی ها رو تو حیاط خونه ها میگرفتن واقعا قدیم ترها که اینطوری بود خوش میگذشت

همه کارا رو خودشون میکردن الان کلا همه کارای آشپزی و پذیراییی و... با تالاره خانواده ها و مهمونا هم فقط دنبال هزینه های آنچنانی و چشم و هم چشمی

باشه میگم مرسی دوهفته پیشخودش بهم گفت اگه بگی نریمنمیریم حالا امروز میگفت بیخیال بابا ببین الان چه س ...

بگو

ولی اگ دیدی هیچ طوره راضی نمیشه دیگ بیشتر اصرار نکن 

برو ولی سعی کن محکم باشی گریت نگیره

2810