2777
2789

شوهر حیوونم دیشب کتک زده ولی طبق معمول اثارش خیلی مشخص نیس

فقط پشت کتفم چنتا کبودی کوچیکه

پیشونیمم یه ذره باد داره ولی احساس میکنم تا فردا میخوابه

انگشتامم دیشب کامل خون مرده شده بودن امروز بیشترش رفته ولی هنوز خیلی درد داره

به سرمم چنتا مشت محکم زده بالای گوشم ک دست میزنم خیلییی درد میکنه فک کنم باد کرده ولی زیر موهامه معلوم نیس

دیشب خیلیا همینجا گفتن حتما برم پزشک قانونی ولی میترسم برم مسخرم کنن بگن هیچی نیس

ن چرا مسخره کنن

حتما فردا برو

شانست خب امروز تعطیله

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید خودتونید اظهار کنید. مثلا بگید این کبودی مال همونه یا مثلا بخواید سی‌تی اسکن بگیرن تو پرونده بذارن. اینجوری دستتون بازه که مثلا اگه فردا سرگیجه گرفتید بگید مال همون ضربه ست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

2805

نه عزیزم متوجه میشن صدماتو . ثبت میکنن

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ن چرا مسخره کننحتما فردا بروشانست خب امروز تعطیله

اره امروز تعطیله وگرنه بهتر میشد میترسم فردا همشون ناپدید بشن

اول باید برم کلانتری؟

نمیخوام شکایت کنم فعلا فقط میخوام ثبت بشه

اره امروز تعطیله وگرنه بهتر میشد میترسم فردا همشون ناپدید بشناول باید برم کلانتری؟نمیخوام شکایت کنم ...

والا نمیدونممراحلشو

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

سریع بروپزشک قانونی همه چیز رو ثبت میکنهتازه بعضی وقتا اه و ناله کنی دست بالا برات میگیره

اخه مثلا انگشتام خیلییی درد داره ولی ظاهرا هیچی مشخص نیس

دیشب کامل کبود بود ولی الان رفته…

اره امروز تعطیله وگرنه بهتر میشد میترسم فردا همشون ناپدید بشناول باید برم کلانتری؟نمیخوام شکایت کنم ...

یه عکس ازشون داشته باش. اول هم باید بری کلانتری تو سامانه ثبتت کنن بعد ارجاع بدن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه عزیزم متوجه میشن صدماتو . ثبت میکنن

زیر موهامو چطوری میفهمن؟

خیلی محکم زده الانم خیلییی درد داره دیشب اصلا نمیتونستم رو اون طرف سرم بخوابم ولی زیر موهامه نمیدونم باد کرده یا ن

2810