2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت خواهر نداشتم خیلی غصش رودمیخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست
چه ترسناک...من میگم یه خواهر برا دخترم بیارم تنها نمونه ولی چند باره تاپیک میبینم که شاکی ان از دست ...

اره‌...بعضی‌ها  خواهرهای خوبی دارن دیدم.... اما شانس من خواهر نیست دشمنه به والله قسم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خودم که بله بچه دارمتنها بچه ی سرکش خونمون همین دختره که کاش نبود

چون مجرده میگی کاش نبود ؟

گناه داره اینجوری نگو 

مجردی عیب نیست

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ترسناک...من میگم یه خواهر برا دخترم بیارم تنها نمونه ولی چند باره تاپیک میبینم که شاکی ان از دست ...

نه خواهر برادر داشتن خیلی خوبه کی گفته بده فقط نحوه ی تربیت مهمه

ما ۴تا هستیم اتفاقن خیلی دلسوز هم هستیم و همدیگه رو دوس داریم فقط این خواهرم میگه من پرنسس هستم باید با اسب سفید بیان برام

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
بازم ازدواجم میکرد شوهر فوت میکرد تنها بود مثل هزاران نفر که الان دارن زندگی میکنن. منم برنامم همینه ...

وقتی ازدواج کنه صاحب بچه میشه

با بچه تنهایی معنی نداره

اصلاشاید سر پیری مریض شد 

کی میاید بالا سرش.؟

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

همش در حال گردشه..زیبایش رو داره از دست میدههرکی میاد براش دعوا راه میندازه میگه این در سطح من نیس

مشکل خانواده های ایرانی اینه

یا روش تربیتیشون مستبدانه است با آزادمنشانه

یا ول میکنن یا سخت میگیرن

بابا تعادل و حفظ کنید دیگه

نه خواهر برادر داشتن خیلی خوبه کی گفته بده فقط نحوه ی تربیت مهمهما ۴تا هستیم اتفاقن خیلی دلسوز هم هس ...

بگو بشین  تا بیاد

تو الان داری به دهه چهارم زندگیت نزدیک میشی

انقد دختر ترگل ورگل هست 

تو اصلا پیدا نیستی

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

نه بابا کی گفته.

من الان عاشق خواهرامم

فرقی نداره چه داداش چه خواهر فقط باید درست تربیت بشه 

وقتی ازدواج کنه صاحب بچه میشهبا بچه تنهایی معنی ندارهاصلاشاید سر پیری مریض شد کی میاید بالا سرش.؟

تضمینی نیست بچه ها موقع پیری بیان از پدرومادرشون مراقبت کنن ی سر به خانه سالمندان بزنید 

چون مجرده میگی کاش نبود ؟گناه داره اینجوری نگو مجردی عیب نیست

نه بخاطر مجردیش خدانگهدار.بخاطر اینکه داره در حق خودش ظلم میکنه..زیبایش رو از دست داده داره افسردگی میگیره عقده یی شده..ساده وضعیت.. زود گول میخوره.‌دوس پسراش سرکارش میزارت اینم ساده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازدواج نمیکنه خوب میکنه اتفاقن تبدیل شده به یک دختر عقده یی..هرکسی با شوهرش میبینه غصه میخوره...زیبا ...

بنظرم کسی که تو رفاه بزرگ شده بایدم دنبال مرد همه چیز تموم باشه بهتره تفریحات گرون رو امتحان کنه اونجا میتونه با مردای پولدار و بقولی جنتلمن آشنا بشه

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

نه بخاطر مجردیش خدانگهدار.بخاطر اینکه داره در حق خودش ظلم میکنه..زیبایش رو از دست داده داره افسردگی ...

خب باهاش صحبت کن 

متوجه اشتباهش بشه 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
بگو بشین تا بیادتو الان داری به دهه چهارم زندگیت نزدیک میشیانقد دختر ترگل ورگل هست تو اصلا پیدا نیس ...

دقیقن داره ۴۰ سالش میشه..الان هرعروسی میرم عروس ها جوون هستن..این دوس پسراش از خودش ده سال کوجبکترن

.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه خواهر برادر داشتن خیلی خوبه کی گفته بده فقط نحوه ی تربیت مهمهما ۴تا هستیم اتفاقن خیلی دلسوز هم هس ...

بنظرم با یه پسر اشنایی که بهش اعتماد دارید برنامه بچینید حالیش کنه 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.