2777
2789
عنوان

بچه ها چهارهفته بارداری حس میکنم میخام پریودشم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست
طبیعیه منم همین طور بودم. جوری مطمئن بودم که با نوار میرفتم ولی خبری نبود . بچمم. دختر بود

زنداداشمم میگف منم اینطوری بودم الان پسرشم بغلشه ولی من خیلی نگرانم نمدونم  همش فکرای منفی میاد سراغم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینجور بودم هر لحظه انگار میخواستم پریود بشم

عزیزم میشه باردار بود ،اما لک بینی داشته باشیم و علامتای پریودی؟من سه روزه لک بینی دارم امروزم موعدم بوده و هنوز نشدم و دل درداشو دارم 

اقدامم هستم ینی میشه باردار باشم ؟🥺🥺🥺

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
شکرخدا انشالله به حق حضرت فاطمه خداوند دامنو سبز کنه عزیزم

میشه برا منم دعا کنی اجی؟😭😭😭😭من  اردیبهشت بارداری خارج رحمی داشتم به شدددددت دلم نینی میخواد 

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
عزیزم میشه باردار بود ،اما لک بینی داشته باشیم و علامتای پریودی؟من سه روزه لک بینی دارم امروزم موعدم ...

انشالله ک باشی عزیزم من ک لکه بینی نداشتم یهو پریودیم قط شد ولی دردشو دارم یه دوسه روز صبر کن پریود نشدی برو آزمایش بده مراقبت کن از خودت عزیزم

عزیزم میشه باردار بود ،اما لک بینی داشته باشیم و علامتای پریودی؟من سه روزه لک بینی دارم امروزم موعدم ...

هر چیزی امکان داره 

من سر بارداری دخترم ، یک روز لکه بینی داشتم و بعد چند روز دیدم پریود نشدم ، تعجب کردم که چرا لکه بینی شدم ولی بعدش پریود نشدم ، تو اقدامم نبودم آخه ، بعد گفتم بذار یه تست بدم و در کمال ناباوری دیدم مثبت شد