2777
2789
عنوان

دلم واسه داداشم خیلی تنگ شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 30 پست
بیشتر از اینکه عروس مقصر میدونید ،،،،، شما هم از عروس و داداش تون کم ندارید هر دو تون مقصر هستید ،،، ...

چون به همسرم بی احترامی کرده وزیر بار نمیره .چند بار این کارو کرده همسرم متوجه نشده منتها این بار فهمید برای من بد شد همسرم ناراحت شد وگفت من دیگه خونس نمیرم .چند بار چند تا کار انجام داد من بهش سرکار بود یکبار زنگ زدم گفتم نکنه ولی متاسفانه مجدد تکرار کرد واینبار همسرم جدی شد روی قضیه.چطوری خودم رو بزنم به اون راه وقتی همسرم کفته دیگه خونش نمیرم جمعی باشه نمیام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینایی کخ میگن به زنش ربط نداره اتفاقا داره منم زن داداش دارم خیلی خانوم و عزیزه. اگه بین منو داداشم کدورت پیش بیاد قشنگ داداشمو تحریک بع آشتی میکنه با منم حرف میزنه نمیزاره کدورت بمونه احترام من و شوهرمو داره و منم براش سنگ تموم میزارم

عزیزم داداشت بیشعوره اینجوری جوابت و دادهزنش چکاره ست اینجا؟

داداشم بیشعور هست قبول دارم ولی خانمش خیلی پرش میکنه مدام پشت سر من پدر مادرم حرف میزنه بعضی وقتها با هم حرف میزدیم میگفت خانمم راست مبگه بابا ابنه تو اونی ومامان اینحوریه.خیلی بدچهگانه است رفتارش متاسفانه.ومیشه راحت به ذهنش پی برد از وقتی ازدواج کرده عوضش کردن رو به سمت منفی.

چون به همسرم بی احترامی کرده وزیر بار نمیره .چند بار این کارو کرده همسرم متوجه نشده منتها این بار فه ...

عزیزم یکم زمان بده فاصله تون کم کنید،،، شاید اوضاع بهتر شد 

یکی شما بگی یکی ایشون ،،،بدتر رابط خواهر و برادری خودتون دارید خراب میکنید 

همینطور که شما رو همسرتون حساس هستید دوست ندارید بهش بی احترامی بشه،،،، داداشتون هم همسرش براش محترم 

پس سعی نکنید بگید همش تقصیر عروس هست 

اینایی کخ میگن به زنش ربط نداره اتفاقا داره منم زن داداش دارم خیلی خانوم و عزیزه. اگه بین منو داداشم ...

نه زن داداش من از قصد یه حرفایی میزنه تحریکش کنه به ادم بپره.به چشم خودم دیدم تو‌جمع خوبه یکدفعه میره توی اتاق بازنش برمیگرده پرخاشگر میشه.همه میگن زنش داره تحریکش میکنه .ولی اون شب به زنش ربط نداشت خودش نفهم بازی دراورد.من کلی گفتم زنش تحریکش میکنه.نمیدونم الان کخ این اتفاق افتاده چی کار کنم

عزیزم یکم زمان بده فاصله تون کم کنید،،، شاید اوضاع بهتر شد یکی شما بگی یکی ایشون ،،،بدتر رابط خواهر ...

من اصلا به برادرم تا حالا هیچی نگفتم حتی دعوام شد یک کلمه حرف زشت وشت یر عروسمون نزدم حتی توی تنهاییهامون هم هیچ حرفی بهش نمیزنم که ازم به دل نگیره حتی براش نوشتم من که تا حالا به خانمت هیچ بی احترامی نکردم چطوری به خودت اجازه میدی

عزیزم یکم زمان بده فاصله تون کم کنید،،، شاید اوضاع بهتر شد یکی شما بگی یکی ایشون ،،،بدتر رابط خواهر ...

ما دعواکردیم ومن دیکه بهش زنگ نزدم اونم نزد من حتی باتوهین شروع نکردم فقط نوشتم میدونم تولدته کاش با شوهر من اونطوری رفتار نمیکردی منم میتونستم بیام ازت ناراحت سده حاسا کرد بعد گفت فدا سرم که ناراحته مممنونم که یه تبریکم نگفتی

2810