2777
2789
عنوان

برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 45 پست

همش عوارض داره یه دوره ونوستات خوردم یه هفته درگیر کبد بودم بیمارستان بستری شدم هنوزم درگیرم یه دوره اسلیم مکس خوردم کلیه ام داغون شد یه دوره ال کارنیتین خوردم مایع بین مفصل زانوم ازبین رفت هنوز درگیرم هیچ کدوم خوب نیست بعد با کالری شماری 10 کیلو کم کردم و همچنان ادامه میدم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
دخترخاله من گرفته وای انقد لاااغرشده ۸۰کیلوبود،الان دیدمش اصلا پرام ریخت میخای پیجشو میگیرم برات

برا من میگیری توروخدا 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گلوریا مصرف کردم نمیدونستم توش شیشه داره همه دندونام پوک شد نزدیک ۱۰۰ تومن فقط خرج دندونام کردم

😐😂والا دخترخالم مصرف کرده اصلا هیچ کدوم ازاینایی ک میگی نداشته 

باشه عزیزم بزا الان بهش پیام میدم فرستادحتمابرات میگم

ممنوننن

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
همش عوارض داره یه دوره ونوستات خوردم یه هفته درگیر کبد بودم بیمارستان بستری شدم هنوزم درگیرم یه دوره ...

حوصله میخادبخدا این چیزا،دخترخالم گلوریاگرفته هیچ عوارضی نداشت خداروشکر،خیلیم راضی بوده ۱۷میلوکم کرده دو دوره،نمیدونم ازکجاگرفته اصل بوده احتمالا

خیلی،من بدون ذره ای گشنگی از۹۵شدم۸۰!!فقط تو دوماهیه۵کیلو دیگه لاغر کنم رژیم تثبیت میگیرمو سلام خوش ه ...

عزیزم از کجا تهیه میکنی