2777
2789

من یه زندایی دارم که خیلی حساسه و زود حرف در میاره راستش چند سال پیش یه پولی داشتم که دایم اون موقع بدهکار بود و ممکن بود بیفته زندان دایم و زنش هر دو کارمند بانک هستن خلاصه همه فامیل پولی دادن منم داشتم دادم مشکلشان حل شد اما قرار بود پول من پس بدن ندادن من خیلی نیاز داشتم خلاصه به خاطر رفتار های زننده زندایم گذشتم اما اون یکی جاریش یکی زندایم پولش میخواست به اونم ندادن مادربزرگم همیشه بهم میگه زنگ بزن حال زندایی رو بپرس زنگ میزنم فقط یک ساعت پز میده بهم برام مهم نیست همیشه احترامش دارم دیشب خونه مادربزرگم شام دعوت بودیم همه دایی ها هم بودن وقتی اینا اومدن تو زنداییم با همه دست داد حرف زد جز من رفتم سمتش سلام دادم تو صورتم نکاه نکرد چایی ریختم بردم گفتم بفرمائید زندایی جان روش برگرداند شیرینی گرفتم برنداشت میوه گرفتم به دایم گفت بردار برام موقع شام وفتی چشم تو چشم میشدیم روش برمیگردوند به قرآن قسم نه بی احترامی کردم نه چیزی واقعا نمیفهمم این زن مشکلش چیه با من پولم خوردن الان مشکل مالی شون حل شده  بعد خود زندایم گفت دایی تو پول گرفته من نمیتونم بدم دایم هم گفت زندایی اجازه نمیده پول بدم جالبه منم اصلا چند سال فراموش کردم به رو نمیارم ولی این رفتار ها چیه اخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خود درگیره.ولی عزیزم خودتو نزن یبار این کارو کنی دیگه ولت نمیکنه من خودمو دارم میکشم این عادت از سرم ...

دیشب اولین بارم بود خورم چنگ انداختم عصبانی شدم من چه خانواده پدری چه مادری احترام همه رو نگاه میدارم  این حقم نیست با مادرم با خواهرم با خاله هام دختر خاله هام حرف میزد دیشب جز من 

دیشب اولین بارم بود خورم چنگ انداختم عصبانی شدم من چه خانواده پدری چه مادری احترام همه رو نگاه میدار ...

حق میدم بهت عصبی بشی موقعیت رو مخیه ولی تو هم سعی کن نادیده بگیری حرکاتشو