2777
2789
عنوان

این مرد باید چیکار کنه تو این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 18 پست
باید چیکار کنه مرده قبول کنه یا ن

وااا مگه بی غیرته که قبول کنه

چند نفر به یه نفر، تمام روانشناسا میگن الویت همسر باژد همسرش باشه خواهرا مگه کتک خوردن که کتک بزنن حرف گفتن حرف شنیدن

الان برادر لاید محکم با خواهر صخبت کنه و ب نظر من برینه بهشون بعد بره تو خونه با زنش صخبت کنه ک دیگه با این جماعت بحث نکنه و صلاحه رفتو آمد نکنن 

مرد هک مردای قدیم ببین چقد رو داده ب خواهراش ک انفد پر رو هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید هوای شریک زندگیشو داشته باشه خواهرا سر زندگی خودشونن نباید زندگی خودشو به خاطر خواهراش خراب کنه

والا خواهره یبار با شوهرش بخوابه ده تا داداش یادش میره این احمق داره فک میکنه بذاره خواهراش زنش رو بزنن یا نه 

خواهرا میذارن این به شوهرشون تو بگه

والا خواهره یبار با شوهرش بخوابه ده تا داداش یادش میره این احمق داره فک میکنه بذاره خواهراش زنش رو ب ...

آره واقعا 

این خواهرا اگه خواهر بودن به خاطر برادرشون

اصلا با زن داداش شون دعوا نمی کردن 

که زندگی برادرشون تلخ نشه 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند