2777
2789
عنوان

چیکار کنم تو عروسیا جوگیر میشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 36 پست
لنتی چطوری میتونی؟بیا یادم بدههه

هر چی انگشت شصتت محکم تر بچسبونی به دستمال 

دو دستمالت قشنگتره

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا هرکار کنی مردم ایراد میگیرن من دقیقا برعکس شمام بعد پشت سرم شنیدم میگن کسی رو قابل نمیدونه و زورش میاد و فلان درحالی که صرفا خوشم میاد بشینم شادی بقیه رو ببینم و لذت هم میبرم و اصلا هم زورم نمیاد والا!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
2805
میانه خیلی خوبه من خیلی درونگرام همه هم بهم میگن حرف بزن حرف بزنننننن😂💔ولی خب ... حرفم نمیاد 💁‍♀ ...

نه بابا میانه بده آدم نمیدونه چیه 🥲🥲😑  

من یه روزایی به شدت درونگرام دلم می‌خواد تو غار تنهایم باشم یا حرف نزنم اخم کنم🤣🤣 

یه روزایی مثل استاتر جوگیر میشم میپرم وسط میرقصم 

تعادل ندارم 🤣😑 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نه بابا میانه بده آدم نمیدونه چیه 🥲🥲😑 من یه روزایی به شدت درونگرام دلم می‌خواد تو غار تنهایم باش ...

خوبهههه که شاد و مشنگ باشی 😂❤️

منو ببینم فکر میکنن افسردم

ولی تنهایی تو خونه اهنگ میزارم فقط قرررر میدم و کیف میکنم😂❤️😁