2777
2789
عنوان

کمک بچه هاااا

30 بازدید | 3 پست

سلام ما یکساله عروسی کردیم یک‌ماهه اسباب کشی کردیم.خونه قیلیمون توش خوب بود تمیز بود ولی بیرونش ته یه کوچه تنگ و تاریک بود من خیلی میترسیدم پول پیش هم نداده بودیم الان اسباب کشی کردیم یه خونه ۶۰ متری تو حیاط یه اپارتمانه ولی جداست حیاطمون با صاحب خونه یکیه به نظر من خونه خوبیه دوسش داریم ولی مامانم و خالم و اینا که اومدن خونمون همش میشه خونت خیلی زشته خونت خیلی بده کسیو تو این خونه دعوت نکن ابروت می‌ره خیلی حالم بده چه کار کنم .اینم بگم دست شویی تو حیاطه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با عرض احترام میگم ؛ همیشه برام سواله به عنوان یه مرد چرا مرد هایی که توانایی تهیه یه خونه خوب ندارن میرن ازدواج کنن و دختر مردم رو‌ اذیت کنن

همیشه مادرم میگفت تا خونه نگرفتی زن نگیر چون همش تو اسباب کشی هستی و اون دختر اذیت میشه

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

2805