2777
2789

تورو خدا ی چی بگید حالمو بهتر کنه.

جون ندارم.

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

منم شنیدم خوبه، منتها خیلی هم طبع گرمی داره تو استفاده زیاده روی نکنی بهتره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
منم شنیدم خوبه، منتها خیلی هم طبع گرمی داره تو استفاده زیاده روی نکنی بهتره

نوک قاشق مرباخوری ریختم اب جوش خوردم ی بار.

چون طبعش خیلی گرمه..خواستم ببینم طول بارداری کسی استفاده کرده.

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نوک قاشق مرباخوری ریختم اب جوش خوردم ی بار.چون طبعش خیلی گرمه..خواستم ببینم طول بارداری کسی استفاده ...

من چندبار از ریشه تازه اش استفاده کردم خوب بود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
نه اثر ندارهیعنی هیچی اثر ندارهباید دوره‌اش بگذره

هیچی نمیتونم بخورم.هرچی میخورم معدم ترش میکنه و انگار همش خالیه معدم

هیچی نمیتونم بخورم.هرچی میخورم معدم ترش میکنه و انگار همش خالیه معدم

من روزی دو سه تا سرم میزدم

با دوتا آمپول تو سرم

دوتا آمپول تزریقی

چون هیچی نمی تونستم بخورم انگار بیهوش بودم

نمیدونستم شوهرمو پسرم چیکار میکنن

حتی آب نمی تونستم بخورم

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم
من روزی دو سه تا سرم میزدمبا دوتا آمپول تو سرمدوتا آمپول تزریقیچون هیچی نمی تونستم بخورم انگار بیهوش ...

عزیزززممممم.نه دیگه در این حد نیستم.ولی جون ندارم.همش افتادم تو رختخواب 

عزیزززممممم.نه دیگه در این حد نیستم.ولی جون ندارم.همش افتادم تو رختخواب

ان شالله این جوری نمیشی

من انقدر آمپول زدم 

اون قسمتی که آمپول میزدم التن بی حس شده

نمیدونم تا کی اینجوری خواهد ماند

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم
ان شالله این جوری نمیشیمن انقدر آمپول زدم اون قسمتی که آمپول میزدم التن بی حس شدهنمیدونم تا کی اینجو ...

فدات.

رفتم دکتر قرص دمیترون داد ،،امروز بهتر بودم خداروشکر