2777
2789
عنوان

آزمایشم مثبت بود

119 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من آزمایش بتا دادم مثبت بود یکماه تاخیر داشتم الان شنبه پیش یه ماما نوبت دارم الان بنظرتون برم سونوگرافی قبل این که برم ماما  یا باید حتما ماما  بنویسه 

وای خدای من چقد خوشحال شدم واست 

عزیز دلم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم که نی نی تو سالم بغل بگیری مشکل خاصی نداشته باشه و از هر جهت دلت آروم بگیره لطفاً لطفاً برای اینکه منم باردار باشم دعا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک و به سلامتی نه ماه بگذره 

وقتی بارداری قطعی شده چرا‌ برید پیش ماما ؟ دکتر انتخاب کنید و زیر نظر همون بارداری و زایمان رو بگذرونید 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
مبارک و به سلامتی نه ماه بگذره وقتی بارداری قطعی شده چرا‌ برید پیش ماما ؟ دکتر انتخاب کنید و زیر نظر ...

مرسی عزیزم اینقدر هول شدم چون دو تا سقط هم داشتم  نوبت گرفتم شنبه الان میشه نرم پیشش برم سونو خودم بعد دکترانتخاب کنم .؟

اگه بخوام با آخرین پریودیم حساب کنم میشم نه هفته نمی‌دونم چیکار کنم تازه فهمیدم باردارم دوتا سقط داش ...

میتونی سونوی قلب رو بری

معمولا ۸ هفته دیگه قلب کامله

انشالله دوران راحتی رو میگذرونی و نینی رو بغلت میگیری

برای منم دعا کن 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماما ک هیچی حالیش نیستی دکتر متخصص درست و حسابی برو

آره  اکثرا اینو میگن ولی اینقدر هول شدم که  نفهمیدم اصلا چیکار کنم میشه قبل این که برم پیش دکتر برم سونو.؟

میتونی سونوی قلب رو بریمعمولا ۸ هفته دیگه قلب کاملهانشالله دوران راحتی رو میگذرونی و نینی رو بغلت می ...

ان شاءالله عزیزم  آخه نگران بودم گفتم شاید باید حتما بری پیش دکتر بنویسه 

خیلی ممنون حتما دعاگوتونم

مرسی عزیزم اینقدر هول شدم چون دو تا سقط هم داشتم نوبت گرفتم شنبه الان میشه نرم پیشش برم سونو خودم ب ...

سلامت باشید ، اره با شرایط شما حتما پزشک متخصص برید و خودشون میگن کی سونو برید و کلا چه کاری انجام بدین 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
آره اکثرا اینو میگن ولی اینقدر هول شدم که نفهمیدم اصلا چیکار کنم میشه قبل این که برم پیش دکتر برم ...

سونو الان فایده نداره

حتی دکترم فایده نداره

باید صبرررر کنی بشه 5 6 هفته 

بعدا بری دکتر درمانگاه یه سونو داخلی بنویسه

اونو انجام بدی ببری متخصص با ازمایشت

من هر هفته میکشوند دکتر مطب چون زود رفته بودم

2810