2777
2789
عنوان

خیلی بدم میاد اندامم زیر لباس گم میشههه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 31 پست
چیه ..... اونم مثل زیبایی فیسه منم نخواستم کامل مشخص باشه اما اینکه هیچ فرقی نکنی عادلانه نیس این هم ...

برو ترکیه   سفر

لخت بگرد

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیه ..... اونم مثل زیبایی فیسه منم نخواستم کامل مشخص باشه اما اینکه هیچ فرقی نکنی عادلانه نیس این هم ...

مگه بیرون کسی تورو میشناسه که بخوای بکنی تو چشمشون تو خونه خودت ببین کیف کن صبح تا شب قربون صدقه هیکل باربیت برو

جذاب سایتم😜

2805

پز پزو نباشیم

فکر کردی این اندام قشنگت تا ابد باهات میمونه!؟ خیلی از همین زنها که مسخرشون کردی  اوایل یه دافی بودن برای خودشون ولی الان چند کیلو چاق تر شدن، قرار نیست ارزش زن ها به اندامشون باشه!!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

مگه برا مردم گرفتی و میخای اونا یچیزی بهت بدن که عادلانه نباشن😐زحمت کشیدی برا سلامتی واعتماد به نفس خودت و خب مسلما تواین موارد شرایطت با اونیکه بفکر ورزش نبوده ورژیم خاصی نداره فرق داری 

حالا من بدون ورزش‌و باشگاه  اندامم عالیه  اما نمیتونم توی چشم بقیه کنم. 

توام ایشالله یه شوهر کنی  راحت شی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
مگه برا مردم گرفتی و میخای اونا یچیزی بهت بدن که عادلانه نباشن😐زحمت کشیدی برا سلامتی واعتماد به نفس ...

آقاااا آنقدر خودتونو خسته نکنید طرف مشخصه ک خانوم نیست آخع کدوم خانومی میاد بپرسع دخترا تو حموم چیکارا میکنید؟؟🙁🙁🙁🙄😬😏😒🤔😤😠😠

2810