2777
2789

من بابام موهاش پره با اینکه بالای شصت سالشع 

من موهای پری داشتم و دارم اما ریزش نداشتم،😩😩😩😩 در حد انگشت شمار میریخت  ماجرا از پارسال شروع شد چند وقت ناهار  نخوردم   حالا نمیدونم ربط داشت یا نع  اما شروع کرد ب چرب شدن از پارسال و اغاز بدبختی های من😩😩😩 انقددددر تومخی شد  واسم  یساله داغونم کرده  منی که اصلا  مشکل مو نداشتم  یدفعه چرب شدنو راحت میریخت  هرکار  کردم چربی نابپد بشه نشد اخر  راکوتان خوردم چربی از بین برد تا حدودی  اما ریزش بدی دارم دست لای موهام ببرم غیر ممکنه  مو  نیاد تپ دستم  یدونه  میاد  دست میبرم دوباره یدونه  میاد  حالم ازشون بهم  میخوره میهام کچل  کنم اصلا حدافل  اعصابم بهم نریزه  تروخدا  بگید  من غلطی  کنم  فیتو بیوتین بپانتن  اصل مصرف  کنم  از شرش  خلاص  میشم  از شر  این بلای اسمونی😩😩😩😩

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بعد از آبله مرغون که گرفتم ریزش موی شدید گرفتم دست میزنم یه عالمه می‌ریزه اصلا حجمشون خیلی کم شده 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
2810