2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دکتر اینو به من داد برای تنبلی ، در کنار قرص دوفامد چون پودر فمی بست خاصیت درمانی نداره به عنوان مکم ...

چجوری متوجه شدی تنبلی تخمدان داری؟ از سونوگرافی یا آزمایش خون؟ پریودی هات منظم بود

منم خوردم درکنار داروهای دیگه

به منم ویتامین ایی و کوکیوتن و ساشه فمی بست پلاست داده... با اینکه تنبلی تخمدان هم ندارم ولی سه ماهه اقدام کردم باردار نشدم. برا شما این پودر تاثیر داشت؟

به منم ویتامین ایی و کوکیوتن و ساشه فمی بست پلاست داده... با اینکه تنبلی تخمدان هم ندارم ولی سه ماهه ...

اره کلا ی ماه خوردم جواب گرفتم خداروشکر

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
والله من برای تنبلی تخمدان خوردم بجای این چرا ازادسازی تخمک نداده امپول هر ۳۸ تا میزنی دپر ناف

بهم گفت یک ماه این مکمل ها بخور اگه تاثیر نکرد بیا تا داروی آزاد سازی تخمک بهت بدم... چون تنبلی تخمدان ندارم

بهم گفت یک ماه این مکمل ها بخور اگه تاثیر نکرد بیا تا داروی آزاد سازی تخمک بهت بدم... چون تنبلی تخمد ...

مکمل 😑 

ببخشید ولی دکترت ریده این ربطی به بارداری نداره موارد مصرف داره میخوندی هم از اول متووجه میشدی 

باید بهت دیلی بست میداده 🤣🤣🤣اشتباهی اینو داده

2810