2777
2789
عنوان

چرا بیشتر از یکی دوماه نمیتونم با پسری دووم بیارم آخه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 63 پست

اسی اینا رو اصلا رابطه حساب نکن بیشتر اشنایی بوده که حتی رابطه ای شروع هم نشده 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
خب بالاخره توهرزندگی که بری مشکلاتی هست چرافکرمیکنی شوهرینی یه موردهمه چی تموم.مگه دختراهمه چی تمومن ...

آره میدونم اینو ولی بعضیا ده تا رفتار بد دارن ده تا خوب

اما با کسی که بیس تا بد داره دو تا خوب نمیشه ساخت

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اینا رو اصلا رابطه حساب نکن بیشتر اشنایی بوده که حتی رابطه ای شروع هم نشده

دقیقا 

ولی عذاب وجدان میگیرم 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم
دقیقا ولی عذاب وجدان میگیرم

چه عذاب وجدانی

میدونی این دقیقا مثل خواستگاری میمونه که وقت میذارن اشنا میشن چندماه ببینن به درد هم میخورن یا نه

درواقع اصلا رابطه ای نبوده که بخوای کاتش کنی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

عزیزم ناراحت نباش الان روانشناس ها هم توصیه می‌کنند دختر و پسر باید سبک سنگین کنند تا کیس ایده آل شون رو پیدا کنند 

زندگی که یه روز دو روز نیس یه عمره کار خوبی میکنی وقتی رفتاری مورد پسندت نیست تمامش میکنی... زیاد از خدا بخواه... بگو کمک کن آدمی که از هر نظر مناسب منه سر راهم قرار بگیره... خیلی خوبه که با وسواس داری انتخاب میکنی. شما در جستجوی مرد خوبی هستی برای یه عمر زندگی برای اینکه پدر خوبی باشه بچه ی آینده ات رو عذاب نده... خوشحال باش عزیزم... ان شاالله امید به خدا آینده روشنی خواهی داشت... خیلی دخترا قدرت تشخیص ندارن و با هرکسی ازدواج میکنن😢 نتیجه ش میشه دو سه سال بعد جدایی و بدبخت شدن یه بچه بیگناه... شما که آینده رو در نظر میگیری و دنبال آدم خوب هستی به هدفت هم میرسی ان شاالله موفق باشی

ببخشید حرف شمارو دیدم کنجکاو شدممیشه بپرسم چرا نباید بگیم اول رابطه هدفمونو؟

ببخشید که میپرم وسط حرف

به شخصه وقتی پسرا از همون اول میان میگن برای ازدواج اومدیم من یکی چندشم میشه ی حالیه

انگار از هرکی خوششون بیاد میرن ازدواج میکنن نشناخته

با خودم میگم این اسم منم نمیدونه کامل با چی من میخواد ازدواج‌کنه؟ میدونی انگار اصلا من و شخصیت و خواسته هام هیچ اهمیتی نداریم برای اون مرد فقط ظاهرو دیده اومده جلو که مجبورم کنه یک عمر رو باهاش بگذرونم😑😬

بنظرم باید ی شناخت باشه سر چندتا قرار برین بعدا راجع به ادامه دادن حرف بزنین

آره میدونم اینو ولی بعضیا ده تا رفتار بد دارن ده تا خوباما با کسی که بیس تا بد داره دو تا خوب نمیشه ...

مردااطراف ماکه ۲یا۳تاخوبی دارن بقیش نقصه.نصف نصف ندیدم نگردنیست

۷۵.۹۲۸۰
هنو معنی کاربری دست دونفره هست رو نفهمیدم یعنی گوشی دست دونفره یا ک گوشی ها جداست ولی کاربری یکیه و ...

مال من دست سه نفره

گوشیا جداس پسورد و دارن دوستام

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
2810