2777
2789
عنوان

چرا بیشتر از یکی دوماه نمیتونم با پسری دووم بیارم آخه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 63 پست
ببخشید که میپرم وسط حرفبه شخصه وقتی پسرا از همون اول میان میگن برای ازدواج اومدیم من یکی چندشم میشه ...

بله حرف شما کاملا صحیح هرکیم از اول میاد میگه ازدواج بنظرم حرفش درست نیست

من چون تجربم ناکافی بود پرسیدم مثلا با یه پسر بودم قصد جدی نداشت منه احمق فکر کردم نظرش عوض میشه اما نشد درآخر با سختی کات کردم 

به همین خاطره شروع رابطه جدید فقط هدفشونو میگن منم میگم هدفم یچیز دیگس به خاطر تجربه قبلیم میترسم

الان با یه تفر آشنا شدم اول گفت جدی نیست منم گفتم نمیخوام وقتمو صرف این رابطه پوچ کنم گفت که زمان بده همو بشناسیم الانم حرف از ازدواج میزنه حس میکنم دروغ میگه ☹️😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که خیری از دوستی ندیدم تهش سنتی ازدواج کردم

راضب هستی چون منم میخام سنتی ازدواج کنم؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

مال من دست سه نفرهگوشیا جداس پسورد و دارن دوستام

پس همه چیه آدمو میتونن ببین حتی حرفای خصوصیه زناشویی زن و شوهر رو ک چت دونفره کردن درسته؟؟؟چون چرا میگن نباید پسوورد و دست کسی داد چون حرفای خصوصی و عکسای خصوصی زن و شوهر و هم میتونن ببینن

ببخشید حرف شمارو دیدم کنجکاو شدممیشه بپرسم چرا نباید بگیم اول رابطه هدفمونو؟

چون وقتی ندیده نشناخته میگی ازدواج طرف میترسه 

منم همون اول یه نفر بیاد بگه ازدواج میترسم ازش دور میشم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
پس همه چیه آدمو میتونن ببین حتی حرفای خصوصیه زناشویی زن و شوهر رو ک چت دونفره کردن درسته؟؟؟چون چرا م ...

عکس زن و شوهر  تو سایت خصوصی چکار میکنه که ببینن اخه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
بله حرف شما کاملا صحیح هرکیم از اول میاد میگه ازدواج بنظرم حرفش درست نیستمن چون تجربم ناکافی بود پرس ...

ببین عزیز نه از اونور بوم بیوفت نه از اینور‌

کسی که میگه قصدش جدی نیست واقعا فقط واسه سرگرمی میاد و نمیتونی تغییرش بدی

اونی که میاد میگه دوست دارم جدی باشه اون خوبه

فقط اسم ازدواج اوردن خوب نیست همون اول چون مسئولیت خیلی بزرگیه

ولی باید بگه که جدیه اونم بعد از ی شناخت اولیه بازم اگه همون اول بسم الله توی چت درحالی که ندیده نشناخته همچین حرفی بزنه جالب نیست

ولی اگه از همون اول مشخص کنه جدی نیست خدافظی کن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
باهاش چند ماهی آشنا شو یهویی نباشه شتاب زده تصمیم نگیر

اوهوم‌یاشه مرسی 🙂💗

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

2810