2777
2789
خب دیگه . الان شما ناخواسته برگشتی سر خونه اولت!!دخترا اول خیلی شیک شروع میکنن میگن قیافه و پول مهم ...

من اگه در مورد تیپ و لباس و .. گفتم چون خودت داری میگی زشتی و مشکلت زشتی بود منم در جواب گفتم قیافه مهم نیست به استایل و تیپت برس 

🍫🍭🔮💖💕
منم ار همون اول گفتم قیافه مهم نیست توی پسر فقط گافیه پولدار باشی😐

شما محافظه کاری اسمی از،پول نبردی . وگرنه اینو ک همه میدونن .چون من نه پول دارم نه قیافه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبدشما طرز فکرت اینه . ک طرز فکر اکثرین،اینجا همینه وری تو جامعه اینجوری نیست . من همکارم تو هنرستا ...

دوس پسر منم معلم هنرستانه ۲۴سالشه پولدارم نیست داره ازدواج می‌کنه و دست رو کیسای از خودش بالاتر میذاره و میگه ردش نمیکنن اونه که رد میکنه

منم از لحاظ مالی و ظاهری و رشته تحصیلی ازش بالاترم هم قیافم بهتره هم هیکلم ولی چون فاصلمون زیاده انتخابش من نیستم و نمیخواد با من باشه وگرنه اگه میومد قبولش میکردم چون خیلی دوسش دارم دوستام همه نظرشون اینه قیافه و هیکلش اصلا خوب نیست ولی من دوسش دارم

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
دقیقا حرف خانمای اینجا همش پوله. حتی اون معلمی ک اولش خیلی فلسفی وارد بحث شد 😂😂وقتی خانم معلم جم ...

عاشق جاده خاکی رفتنی؟😵‍💫😂 دارم میگم شرایطتت با طرف برابر باشه

دنبال سن کمی؟سن خودت کم باشه

دنبال دختر پولداری؟ خودتم پولدار باشی

وقتیی نیستی یکم کوتاه بیای منتهاا شما یا نمیتونی حرفای بقیه درک کنی یا اینکه بررات گرون درمیاد قبول کردنش!

ولی متاسفانه میبینم ک همه قدشون 180 ب بالاس بعد دخترا اونا رو ول میکنن میان سراغ من؟؟ بحث عرضه و تقا ...

شوهر من قدش ۱۸۲ هس ربطی نداره ولی پسرعموش  یک و ۵۵ هس ن قیافه ن رنگ و رو ن  ن مو هیچی ولی بینهایت پولداره باورت نمیشه مادرا و مادر بزرگا زنگ شوهرم  میزدن برا دخترای ۱۲ سال ۱۳ سال حالا پسره چندساله ۳۵ ساله...ک ردیف کنه ازدواج کنن با دخترا و یا نوه هاشون باورت نمیشه قیافه و قد و اخلاقم نداشت

شما در حدی نیستی که بخوای کار و حرفه من رو زیر سوال ببری که دوباره کنکور بدم یا ندم!و فکر کنم حافطه ...

ماشالله همه دخترام خپاستگارای پولدار دارن اینجا . اصن ی وضعیه

قربونت ک انقدر انرژی مثبتی🥹🥰😘

نفس منی تو🙂✌🏻🦋

اخه سحر یه ادم چقدر میتونه خوب باشه همه قشنگی های دنیا توی تو خلاصه میشه ناناز😍❤️🎂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

استثنا !!!برو کف جامعه ک انقد استثنا ببینی دیگه برات ملکه ذهن بشه . فقط دو تا همکارای هنرستان ما خان ...

ما که ندیدیم این موردایی که همسر اقا معلم مثلا دکتر و... زیاد تو جامعه باشه 

امتحانحش راحته یه تاپیک بزن بپرس بگو چند نفر دیدید مثلا پزشک بشه همسر اقا معلم!

چه خوش اشتها هم تشریف داری دختر زیر ۲۸ سال و خانم دکتر و...

فعلا شما بهه جایی رسیدی که تو ۳۳ سالگی تو این سایت دنبال اینی که ایا توزندگیت همسر پیدا میکنی یا نه😵‍💫

😂😂 نه بابا ما انقد داغونیم ک خودمون از خودمون خندمون میگیره ولی خب نسبت ب اونی ک میخواستیم بشیم

ببینید من براتون مثال زدم پسری که فقط با زبون بازی و بلد بودن روان خانم ها و بدون این که ویژگی مثبت خاصی داشته باشه با مورد خوبی ازدواج کرده ، شما مشخصه این توانایی رو نداری ، پس راهی که برات باقی می مونه اینه که روی ویژگی های دیگرت کار کنی چند سال به خودت مهلت بدی و وضعیت مالیت رو درست کنی ، رو تیپ و هیکلت کار کنی و ... بعد به فکر ازدواج بیفتی (یعنی چندتا آپشن برای خودت بسازی)

راه دوم اینه که همینی که هستی باقی بمونی و تغییر نکنی ولی در عوض توقعت رو بیاری پایین و با دختری در حد خودت یا حتی کمی پایین تر ازدواج کنی.

موضوع اینه که شما نه به خودت زحمت میدی که وضعیتت رو بهتر کنی ، نه توقعت رو میاری پایین و نه مثل بعضی از پسرا مخ زدن رو بلدی که طرف رو عاشق خودشون می کنن و چشمش رو روی همه ی کم و کاستی های پسره می بنده😂 کلا هیچ تلاشی نمی خوای بکنی ولی توقعاتت هم بالاست.

من این خانمای خوشگل رو میبینم کلا از خودم بدم میاد😕🤣

چرا اخه؟

بخدا همه ما قشنگیم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

عاشق جاده خاکی رفتنی؟😵‍💫😂 دارم میگم شرایطتت با طرف برابر باشهدنبال سن کمی؟سن خودت کم باشهدنبال دخ ...

خوب منم میکم حرفت اشتباس . وقتی میبینم ک ی پزشک میره با ی دبیر هنرستات ازدواج میکنه !

نتیجه میگیریم شما،توقعت بالاس . اگر بتونی هم پولدار هم خوشتیپ هم با اخلاق پید کنی اون موقع حرفت درسته!؟ 

ماشالله همه دخترام خپاستگارای پولدار دارن اینجا . اصن ی وضعیه

دیه شما باور کنیی نکنی اهمیت نداره مهم زندگیه خودمه میدونم که این موردا هست 

حالا شما بگرد شاید دختر زیر ۲۸سال و مزشک و. ازین چیزا یافتی

ببینید من براتون مثال زدم پسری که فقط با زبون بازی و بلد بودن روان خانم ها و بدون این که ویژگی مثبت ...

اره چون ازدواج اولویتم نیست . شد شد نشد هم . من فقط از،خودم راضی نیستم.