2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
جملات زیاده ولی این که جدیدا اسم کلمه کاندوم رو گزاشتن شقایق حذف بشه

کیا گذاشتن؟  چقدر زشت😐 شقایق یه اسم  زیبا هس که کلی دختر این اسم روشون هس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

حرفهای +۱۸بطور کامل حذف بشن

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
کیا گذاشتن؟ چقدر زشت😐 شقایق یه اسم زیبا هس که کلی دختر این اسم روشون هس

این سازمان ادبیات کشور برا استفاده نشدن از کلمات انگلیسی‌

واقعا یه نفر میخواد اینو بگه بهشون اسم شقایق یه اسم قشنگه 

وای خیلی چرته کسی میگه مگه ؟

من که تاحالا نشنیدم کسی بگه ولی واقعا فکر میکنم چی تو سرشون میگذره که همچین چیزایی میزارن.. میخاین معادل فارسی بزارین یه چی قشنگ بزارین

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من که تاحالا نشنیدم کسی بگه ولی واقعا فکر میکنم چی تو سرشون میگذره که همچین چیزایی میزارن.. میخاین م ...

وآلا به مخشون فشار آوردن...زیدن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
این سازمان ادبیات کشور برا استفاده نشدن از کلمات انگلیسی‌واقعا یه نفر میخواد اینو بگه بهشون اسم شقای ...

عایق ضد بارداری بهتره

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
این سازمان ادبیات کشور برا استفاده نشدن از کلمات انگلیسی‌واقعا یه نفر میخواد اینو بگه بهشون اسم شقای ...

کلی پول میگیرن برا همچین چرندیاتی

اون از درازآویز زینتی

اون از رایانک مالشی

اینم از این اسم شقایق.. اون کسی که این اسم رو جایگزین کرده که مطمئنا مرد هم هس اسم خودشو باید جایگزین میکرد. که بهش هم بیاد

اسکول

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

کلی پول میگیرن برا همچین چرندیاتیاون از درازآویز زینتیاون از رایانک مالشیاینم از این اسم شقایق.. اون ...

الکیه اینا،اینا رو مردم ساختن واسه شوخی ،نه فرهنگستان زبان فارسی

2810