2777
2789
عنوان

مسائل دوران نامزدی

151 بازدید | 6 پست

سلام .من و خانم به تازگی عقد کردیم. اشناییمون بصورت سنتی بوده و جفتمون زیر ۳۰ سال هستیم. میخواستم راهنمایی بگیرم چه موقع و چگونه بهش بگم من در دوران عقد نیازهای دارن ( نه رابطه کامل)  مثل ماهی یکبار 

تو این مسئله سردرگم هست  و نمیخوام هم جوری باشه که ازم ناراحت بشه

باید باهاش صمیمی باشی دیگه ..

اولا چون سنتی بوده آشنایی باید زمان بدی بهش و سعی کن هر روز ببینیش با حرفا کاراتون البته دلی باشه نه فقط بخاطر نیازتون صرفا چون همسرتونه بهش محبت کنید .. خود به خود ایشون میاد سمت شما 

باید باهاش صمیمی باشی دیگه ..اولا چون سنتی بوده آشنایی باید زمان بدی بهش و سعی کن هر روز ببینیش با ح ...

میشه بیشتر توضیح بدید باید چیکار کنم 

چون دوتا شهر متفاوت هستیم نمیشه هر روز همو ببینیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بیشتر توضیح بدید باید چیکار کنم چون دوتا شهر متفاوت هستیم نمیشه هر روز همو ببینیم

باهاش درتماس باش خب که بیشتر بشناسیش زنگ پیام یا اگه شغلتون سبکه آخر هفته ها یا یهویی برو دیدنش سورپرایز بشه

باهاش درتماس باش خب که بیشتر بشناسیش زنگ پیام یا اگه شغلتون سبکه آخر هفته ها یا یهویی برو دیدنش سورپ ...

باهم در تماسیم

ولی خب نمیدونم چرا اصلا روم نمیشه بهش کلمات محبت امیز بگم 

خجالت میکشم

سنتی اصلا خوب نیست چطور بدون علاقه ازدواج میکنید

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞