2777
2789
عنوان

برا اولین بار میخوام فسنجون درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 22 پست

من بهترین فسنجون رو درست میکنم در حالیکه مادرم بلد نیست 

عزیزم یه کاسه گردو آماده کن باید رنده اش کنی من از یک روز قبل حاضرش میکنم پیاز داغ با روغن کم سرخ کن بعد توش گوشت مرغ رو بریز و ۵قاشق رب انار رو بریز روی مرغ تا رنگ اش رو زیبا کنه یکم سرخ کن بعد توش آب بریز و گردوی پودر شده با نمک و چند تا گردوی درسته و لپه 

باید ۳ساعت حداقل با شعله کم بپزه و وسط پخت به جای آب توش یخ بریز من یه قاشق آب لیمو هم میزنم 

آخر سر شعله رو خاموش کن تا روغن خوب بیاد بالا 

وقتی مرغ رو گذاشتی توی ظرفا یه قاشق رب انار روی گوشت مرغ هر کدوم دوباره اضافه کن رنگ و طعم بهشتی میده بهش آنقدر گوشت زیبا و خوشرنگ میشه که عمرا با سرخ کردن بتونی این رنگ رو بهش بدی

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

فسنجون باید با آب مرغ درس بشه 

مرغو با فلفل دلمه و پیاز و اودویه پودر سیر و پاپریکا و نمک و فلفل بذار بپزه .مرغت استخونی نباشه و دوبرار کباب سینه مرغو بگی خورد کنن خیلی زیبا تره تو خورشت سرخشون کن و کنار بذار 

با دو لیوان آب مرغ و گردویی ک کم نباشه و یدونه پیار رندیده 

بذار رو شعله و اصلا تفت نده یه ساعت موند رب انار و یکم رب آلوچه (سلیقه ای)و نصف قاشق مرباخوری رب گوجه بزن و هی کم کم آب سرد یخچال رو اضاف کن 

فسنجونی ک عالیه باید حتما ۱۲ساعت رو گاز باشه با شعله کم 

یک ساعت آخر هم مرغو اضاف کن و نمک و فلفل رو بچش 

این فسنجون گیلانیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بهترین فسنجون رو درست میکنم در حالیکه مادرم بلد نیست عزیزم یه کاسه گردو آماده کن باید رنده اش کنی ...

ادویه هم کاری یه قاشق چایخوری تقریبا پر برای ۵نفر کافیه

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

من یه جور درست میکنم همه دوست دارن ختی کسی بوده خیلی اشپزیش عالی بوده خیلی دوست داشته 

ما مرغ داخل فسنجون دوست نداریم سیاه میشه مرغ را به صورت خورش کم اب مثل سس درست میکنیم فسنجونش که سسش جدا با کردو و یه پیاز کوچیک رب انار و اب رب انار اخر کار. زده میشه فقط 

فسنجون با گوشت قلقلی اصلا مزه فسنجون نمیده،خانواده شوهر من وه با گوشت خورشتی درست میکنن و اصرار دارن اصلش اینه اونم با رب گوجه و اینا😐

ولی شما که تا حالا درست نکردی اول یبار برا خودت درست کن ببین خوب میشه بعد به اونا ثابت کن عزیزم😊

فسنجون باید با آب مرغ درس بشه مرغو با فلفل دلمه و پیاز و اودویه پودر سیر و پاپریکا و نمک و فلفل بذار ...

۱۲ساعت دیگه غذا خاصیتی براش نمی‌مونه خیلی زیاده

من بهترین فسنجون رو درست میکنم در حالیکه مادرم بلد نیست عزیزم یه کاسه گردو آماده کن باید رنده اش کنی ...

لپه؟؟

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم