2777
2789
عنوان

چجوری مخ یه پسر سید مذهبی رو بزنیم بدجوری کراش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 39 پست
شما محترمی ولی نظرتون خیر

حالا نه که نظر تو خیلی محترمه !! پسرا بفهمن دختره دوسشون داره خودشونو ....!! میکنن ! دیگه چ برسه دختره بره سمتش برا ازدواج ! البته پسری ک دختری بهش پا نمیده و منتظره یکی بیاد سمتش .. چرا که نه 🤷🏻‍♀️

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من راهکاری ندارم بهتره بذاری اون پیشقدم شه ولی سعی کن دورادور جلوچشش باشی و سبک بازی درنیاری

افرین دقیقا 👌 چون بری سمتش فک میکنه چی هس حالا بدتر خودشو خر میکنه

منظورت پسرا دوست دختراشونو نمیگیرن؟

دوس دختری ک بخواد خودش خودشو تحمیل کنه نه .. ولی اگه دختری باشه ک پسری خیلی دنبالش باشه نا بدستش بیاره و عاشقش بشه .چرا ...

دوس دختری ک بخواد خودش خودشو تحمیل کنه نه .. ولی اگه دختری باشه ک پسری خیلی دنبالش باشه نا بدستش بیا ...

کاملا منطقییییی دختر اگ پیشقدم شه پسره فکرمیکنه همیشه اینکارش بوده و جهت سرگرمی یه جورایی میمونه باهاش

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

اسی ی راهکار اینو یکی از دوستان تست کردن

اگر پسره واقعا مذهبی و فعالیت مذهبی داره

ببین کجا فعالیت داره الانم که دهه فاطمیمه ست اگر هیئت میره برو اونجا جز خادمین خانم باش

اگر تو منزل مراسم دارن برو بچسب به مادرش

اگر پایگاه ب میره شما هم برو

اصلا حرفی نزن فقط جلو چشمش باش

حالا نه که نظر تو خیلی محترمه !! پسرا بفهمن دختره دوسشون داره خودشونو ....!! میکنن ! دیگه چ برسه دخت ...

بازم عرض میکنم شما محترم 

ولی خط اول نظرت خیر 

چون هنوز نظر منو نخوندی و میگی نظرم محترم نیست. 

ولی خط دوم به بعد تا حدی محترم است

2810