2777
2789
عنوان

جنینم پایینه

331 بازدید | 58 پست

سلام خانوما صب جمعتون بخیر باشه

هرکی بیداره بیاد اینجا لطفا

حال دلم خوش نیس بچم خیلی پایینه درد دارم تو مثانه زیر شکم..خوابای بدی هم میبینم . من ازون دسته ادمایی ام که اگه خواب ببینم معمولن تحقق پیدا میکنه ومیترسم..

کاشکی میموندم خونه ی خودم حداقل اونجا سونوگرافی ودکتر پیشمه. اینجا روستا اومدم خونه ی بابام . ولی فرصت نشده ببرنم دکتر... شوهرمم دوماهی رفته قم نیستش...

نمیدونم چکارکنم😔اصلن برم سونوی دهانه ی رحم بدم فردا؟ یا بمونم تا دوهفته دیگه وقتی انومالی دادم؟نظرتون چیه؟ خرج اضافی برای چیه ..شایدم اشتباه دارم میکن😑لطفا برام دعاکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ازکجا متوجه شدی پایینه؟ برو مرکز بهداشت روستا .وضعیتت رو بگو.نیاز باشه بهت میگه بری سونو ومتخصص یانه ...

جنینمو بادست قشنگ میتونی بگیری تو مثانس. خونریزی هم داشتم موقع نزدیکی . کمردرد هم دارم . الان کمی بهترشده ولی اوایل شدید بود شکم دردم اضافه شدواین حرفا...

خرج اصافی؟بارداری بعد رفتی روستا ک امکانات نیست؟ازکجا تشخیص دادی بجه الان پایین؟خب توواین هفته ها جن ...

تو خونه تنها بودم دیگه میترسیدم شبا بخوابم شوهرم سرکاره

جنینمو بادست قشنگ میتونی بگیری تو مثانس. خونریزی هم داشتم موقع نزدیکی . کمردرد هم دارم . الان کمی به ...

برو سونو و پشت گوش ننداز. با توجه ب اينكه گفتي خونريزي و دردم داشتي

جنینمو بادست قشنگ میتونی بگیری تو مثانس. خونریزی هم داشتم موقع نزدیکی . کمردرد هم دارم . الان کمی به ...

پس پشت گوش ننداز.فردا برو مرکز بهداشت..شاید نیاز به اقدام فوری باشه.مثل سرکلاژ....شایدم بگه مشکلی نیست..

پارسا پسرمامان😍
برو سونو و پشت گوش ننداز. با توجه ب اينكه گفتي خونريزي و دردم داشتي

اینا مال سه ماهگیمه الان چهار ماهم شده درد کمرم هس ولی نه مثل قبل شدید. . فقط سرویکسم ۳۲هس خوبه یانه .الان ۱۷هفتمه

جنینو با دست میگیری؟

بچت الان ۲۰۰گرمم نیست تو لگنه چجکری بادست میگیری

خونریزیم باید همون موقع ب دکتر میگفتی

درد هم تا ی حدی طبیعیه اگر با استراحت ازبین میره

جنینو با دست میگیری؟بچت الان ۲۰۰گرمم نیست تو لگنه چجکری بادست میگیریخونریزیم باید همون موقع ب دکتر م ...

اره به خدا قشنگ با دست لمس میشه اصن یه چیزی تو مثانم سنگینی میکنه قشنگ معلومه

اره به خدا قشنگ با دست لمس میشه اصن یه چیزی تو مثانم سنگینی میکنه قشنگ معلومه

ولی یکم دردام وقتی میخوام برم دسشویی شروع میشن 

الان بلانسبت شما حس دسشویی دارم ولی وقتی میرم چیزی نیس یه چیزی شبیه دلپیچه دارم

2810