2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده برام دعا کنید

64 بازدید | 8 پست

خیلی خیلی حالم بده.. ی مشکل جسمیدارم ک از بس اذیتم میکنه و درد دارم روحیه امو هم کاملا از دست دادم... تروخدا دعا کنید یا بمیرم یا خوب شم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله زودتر خوب بشید بحق همین شبها براتون آیت الکرسی میخونم

🩵🥲

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
نمیدونم مشگلت چیه ولی به حق امام زمان شفاپیداکنی.وبه زندگی اروم همراه باعشق وارامش برسی،امین

🩵🩵🩵🩵🩵

یکم دلم اروم شد

برات حمد خوندم گلانشالله هرچه زودتر خوب بشی🦋.. من شنیدم عصرای جمعه دعاها قبول میشن..

🥲🩵