2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره از فکرای بیخود

204 بازدید | 13 پست

نمدونم چرا فکرای بیخود میکنم هی فکر میکنم خدایی نکرده قلب بچم تشکیل نشه چی یا برم سونو بگه بچه نیس یا چیزای دیگ بااینک آزمایش خونمم مثبت شد و بتاشم نرمال بوده ترس دارم همش فکرای بد توسرم میچرخه دارم دیوونه میشم نمدونم چرااینطوری شدم خسته شدم🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی ک بچه رو بهت داده خودشم برات نگه میداره

به امید خدا خودمم خسته شدم از فکرای بیخود هی با خودم میگم مگ میشه ازمایش خون الکی نشون بده شاید بی بی چک الکی باشه خون ک نیس دلداری میدم باز میرم سراغ فکرای بیخود دیگ 

من از نگرانی دوقلوهام خواب به چشمم نمیادش کارم فقط گریست ودعا والتماس کردن بخدا تونستید تاپیکم رو بخونید واسه سلامتی دوقلوهام  و بچه های هم تختیام دعا کنید من واقعا کاری ازدستم بند نمیاد فقط از خدا وسادات وخانم فاطمه زهرا معجزه میخام 

ختم صلوات بگیر چهار قل بخون افکار و ترسهات رو بنویس وضو بگیر

همش میخونم ختم یاسین برداشتم ختم زیارت عاشورا قران میخونم چهارقل تا بتونم وضو میگیرم هی فکر میکنم حامله نیستم الکی باورم نمیشه خسته شدم🥲یا اگ برنم قلب بچم نزنه چی از این فکرای چرند

من از نگرانی دوقلوهام خواب به چشمم نمیادش کارم فقط گریست ودعا والتماس کردن بخدا تونستید تاپیکم رو بخ ...

الهی خدا نگهدارشون باشه باشه حتما براشون دعا میکنم توهم برام دعا کن عزیزم

الهی خدا نگهدارشون باشه باشه حتما براشون دعا میکنم توهم برام دعا کن عزیزم

انشالله خدا نگاهش به خودتو. وضعیتت دائمی باشه من که دیگه از همه بریدم از همه چی فقط میگم خدایا یکبار دیگه. معجزه تو. بهم نشون بده منو مدیون خودت کن. جز تو هیچ. پناهی برای خودمو بچه هام نیست من کاری از دستم بندنمیاد خودت درستش کن

انشالله خدا نگاهش به خودتو. وضعیتت دائمی باشه من که دیگه از همه بریدم از همه چی فقط میگم خدایا یکبار ...

خدا خودش داده حواسش بهمون هس انشالله خداوند حاجت دلتو بده عزیزم من الان نشستم انقدر گریه کردم جون ندارم

خدا خودش داده حواسش بهمون هس انشالله خداوند حاجت دلتو بده عزیزم من الان نشستم انقدر گریه کردم جون ند ...

توکل برخدا حال مادر نگرانو فقط یه مادر میفهمه خرما وشیر واسه تشکیل قلب خیلی بخور عزیز من انقدر گریه میکنم همسرم میگه تحت نظری چرا به مسائل منفی فکرمیکنی الان غصه بخوری گریه کنی نه واسه خودت خوبه نه بچه ها گفتم هیچکدومتون باهام صحبت نکنید همسرم عصبی میشه گریه میکنم میگه چرا خودتو میبازی چرا انقدر ضعیف تو وبچه ها باید قوی باشید اصلا دکترا کی هستن خدا بهت داده سادات بهت داده نگهشون میدارن واسمون یه جا نشین گریه کن گفتم دستم به هیجا بند نیست وفکرای سمی ونگرانی بچه هام داره روانیم میکنه