2777
2789

چقدر سخته مریض شدنشون ۴۰روزه درگیر ویروس دخترمم ۶ماهش یکم‌خوب‌نمیشه‌بستری هم‌شد خوب شد اومدیم خونه همون شد دوباره😭😭😭

الان هنوز درگیر سرفه و‌گریه های دخترمم ن شب میخوابه ن‌روژ فقط سرفه و‌گریه پسرم سرفه میزد کم کم زیاد شد اللن رفتم بهش شربت بدم تب بالا سرفه انقد شدید ک‌بالا میاورد😭😭😭خدا خیلی سخته مادر هرچی بشه فقط بچه ها چیزیشون‌نشه خدایا الان موندم دخترم کجا بذارم پسرم و‌ببرم بیمارستان😭😭😭

فقط بعنت لعنت لعنت ب نادرایی ک‌میبینن بچه هاشون مریضن از سرخودشون‌وا کنن میفرستن مدرسه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخودی نیست که میگن سنگ بشی ولی مادر نشی

حیفتون نمیاد🥺خیلیا تو حسرت ی بچه موندن

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

من دیدم بچه مریض و ک حال بچه داغون هم بود از آنفلوآنزا فرستاده بود مهدکودک چون خودش آرایشگاه داشت و نمیتونست بچه رو با خودش ببره تو دست و پاش باشع 

واقعااا حق الناسه 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 

دختر من اول سال از مدرسه شپش گرفت.یه هفته نفرستادم تا خوب شد دوباره رفت گرفت.الانم ویروس گرفته معلمش فقط دوروز اجازه میده مدرسه نره...منم باردارم یه بچه کوچیک دیگه هم دارم.هممون درگیر شدیم.سخته ولی میگذره آنقدر حرص نخور

عزیزم منم دخترم 6 ماهشه پسرم دو سال و نیمشه دقیقا اونا هم سرفه میکردم وحشتناک هفته پیش از داروخانه شوهرم شربت بنفشه گرفت با سرما خوردگی  دوبار به پسرم دادم سرفش  قطع شد یه کوچولو هم به دخترم دادم برا دخترم فرنی با نشاسته درست کردم عالی بود خداروشکر الان سرفه نمیکنن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

عزیزم میدونم الان خیلی خسته ای و کاملا حق داری ولی امیدوارم کوچولوهات زود بزرگ بشن تا این روزای سخت برات تبدیل به لحظات شیرین بشن چون احتمالا راحت تر میشه ولی من مطمئنم بزرگ بشن دلت واسه روزای کوچولوییشون تنگ میشه