2777
2789
عنوان

رفتم بیمارستان بستری نکردن🥲

559 بازدید | 39 پست

باردارم ولی سونو دادم پوچ بود هفته پیش دوتا سونو دادم تا بیمارستان برای بستری قبول کنه ولی از صبح اسیر شدم دو تا بیمارستان رفتم هر دو گفتن فاصله سونو هات کمه نمیشه بستری کنیم برو یکی دیگه سونو بده بیا 

منم برنامه ریزی کرده بودم برای امروز و فردا که بچه هام مدرسه ندارن همسرم نگهشون داره اونم که اینجوری شد 

بنظرتون بمونم پنچ شنبه هفته دیگه برم بستری بشم دیره ؟

خطرناکه؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دکتر داری گلم ؟؟چرا بیمارستان سونو نکردن ؟؟اورژانسی

اره عزیزم نامه از بهترین دکتر شهرمون داشتم ولی قبول نکردن میگه فقط دوتا سونو داری؟؟!!گفتم چندتا میخواد مگه آخه دکترم گفت دوتا باشه برای بستری اکی ولی قبول نکردن

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
اره عزیزم نامه از بهترین دکتر شهرمون داشتم ولی قبول نکردن میگه فقط دوتا سونو داری؟؟!!گفتم چندتا میخو ...

ببین گلم 

شاید مطمئن نیستن پوچ هست 

به زنداداشمم گفتن بچت ام سقط شده قلب نداره سونوی سوم و انجام داد .گفتم کی گفته همچی اوکی هست 

حتما سونوی بعدی رو انجام بده توکل بخدا

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

اخه معمولا خودش سقط میشهب زعفران و دلنوشته زرشک و این چیزاچرا میخوای خودتو بستری کنی اخه

خوردم اصلا فرقی نکرد 

اصلا مطمئنی پوچه.شاید صبر کردی ضربان داشت

امروز نوبت سونو دارم سونوی سومم هست اینو انجام بدم دیگه مطمن بشم پنج شنبه بچه هام مدرسه ندارن برم بستری بشم

ببین گلم شاید مطمئن نیستن پوچ هست به زنداداشمم گفتن بچت ام سقط شده قلب نداره سونوی سوم و انجام داد . ...

امروز نوبت سونو دارم سونوی سومم هست اینو انجام بدم دیگه مطمن بشم پنج شنبه بچه هام مدرسه ندارن برم بستری بشم

دکتر داری گلم ؟؟چرا بیمارستان سونو نکردن ؟؟اورژانسی

نه بابا بیمارستان اصلا قبول نکرد

اره نامه از دکترم داشتم برای بستری و تایید کرده بود بارداری پوچ ولی قبول نکردن 

2810