2777
2789
عنوان

حتی نمیدونه من از چی دلگیرم واقعا مردا خیلی 🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 47 پست
به شرطی که انتظاراتتو میگفتی، و دلخوریتو به روش فعال و نه منفعل، نشون میدادی و صریح می گفتی ، حق با ...

این مال من یه سور زده به همه خنگا

چجوری فردا بهش بگم

با چه زبونی 

اصلا چی بگم ک بفهمه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش ناراحتیاتو بگی تاثیری داره؟؟

اره بابا

حالا خنگه ولی خب خیلی دوسم داره و همه کاری میکنه برام

حتی این قرار به درخواست خودش بود ک منو ببره بگردونه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

برم کارم دارن، بعد میام یه خاطره تعریف می کنم در مورد برداشت مردها از حرفای خانما

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

برم کارم دارن، بعد میام یه خاطره تعریف می کنم در مورد برداشت مردها از حرفای خانما

باشه

چی کردی باهاشبخدا انقد دلم‌گزفته ک نگونه برا قراری ک کنسل کرد ، بخاطر رفتاری ک بعدش داشتنمیدونم فردا ...

من در نهایت ازش جدا شدم بعد از چند سال زندگی!

واقعا اولویتش نبودم!

هیچ جای زندگیش نبودم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من در نهایت ازش جدا شدم بعد از چند سال زندگی!واقعا اولویتش نبودم!هیچ جای زندگیش نبودم!

نه این اینجوری نیست

واقعا همه کاری برام‌میکنه

به شرطی که انتظاراتتو میگفتی، و دلخوریتو به روش فعال و نه منفعل، نشون میدادی و صریح می گفتی ، حق با ...

چه راااااحت سینه سپر میکنید و به خنگ بودنتون صحه میذارید و افتخار هم میکنید!

نه خنگ نیستید!

خودخواه و بی‌مهارت هستید...

تو معامله خوب بلدید از رفلکسهای طرف بفهمید ریگی به گفشش هست! از رفلکسهای همسر یا نامزتون نمیفهمید که چه انتظاری داره یا از چی ناراحت شده! عجبببببببببببب بابا عجببببببب

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب پس چرا یکاری نکنم‌اون از دستم بدهمن واقعا کلی دوق دارم ضد تو پرم امروز از صب نشستم خونه انقد عص ...

کنسل کرد ولی ازت عذرخواهی کرد و بعدش هم زنگ زد، این کافی نیست؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
کنسل کرد ولی ازت عذرخواهی کرد و بعدش هم زنگ زد، این کافی نیست؟

نمیتونم بگم ولی خیلی قرار مهمی بود

فقط با یه جمله برا من حل نشد

چه راااااحت سینه سپر میکنید و به خنگ بودنتون صحه میذارید و افتخار هم میکنید!نه خنگ نیستید!خودخواه و ...

خو آخه خانم ها و آقایون انگار در دو سیاره مختلف سیر می کنن و دنیای ذهنیشون فرق می کنه با هم. 

حساب معامله جداس. اونجا بحث فریب دادن یا فریب خوردن و نخوردنه و هوش مالی و اینا؛ تازه، اونجا طرف معامله هم مرده معمولا.

اینجا جنس مخالف و رویارویی با دنیای ذهنی اونه که عموما خصوصیات و تواناییهامون برعکسه. تجربه میخواد، مهارت، تیز بودن، هوش عاطفی و اینکه چقدر با دخترها ارتباط داشتی قبلا. البته خودخواهی و اهمیت دادن ب احساسات دخترا هم بی ارتباط نیست

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

خو آخه خانم ها و آقایون انگار در دو سیاره مختلف سیر می کنن و دنیای ذهنیشون فرق می کنه با هم. حساب مع ...

خب حالا بگو من چی کنم

باشه

قبلا یه پارتنر داشتم که خیلی دوسش داشتم با هم میرفتیم بیرون گردش و بعضی وقتا هم میومد خونه آشپزی و فیلم می دیدیم. خیلی دوران خوش و شادی داشتم و از دوستی باهاش لذت می بردم. بعد یه مدت کمی سرد شده بود و یه روز که بحث داشتیم با هم ، بهم گفت خسته شدم از این زندگی، همش بیام خونه، بشینم رو مبل و این زندگی تکراری.

برداشت من این بود که من براش تکراری شدم یا با یکی دیگه دوست شده و بهونه می کنه، میخواد طردم کنه.

منم رو لجبازی برگشتم گفتم مجبورت نکردم، کسی جلوتو نگرفته ، دوس نداری برو.

دیگه رابطمون‌ قطع شد و تنها شدم. بعدا فهمیدم اونم منو دوس داشته و فقط دوس داشتخ ببرمش گردش و کافه. آخه از وقتی که اومد خونه دیگه کمتر بیرون می رفتیم و در حد آوردن و رسوندنش به خونه ش بود.

اگه یا من کمی هنر و مهارت گوش کردن رو داشتم و تیز می بودم و یا اون خواسته اش رو شفاف به من می گفت قطعا هم بحث پیش نمی اومد و هم خیلی خوشحال میشدم و همیشه می بردمش بیرون، اما دریغ ، 

چنین رابطه عاشقانه ای فقط و فقط به دلیل ناآشناییمون با دنیای طرف مقابل به بن بست خورد، سالهاس تاسف می خورم و جاش تو زندگیم خیلی خالیه

قبلا یه پارتنر داشتم که خیلی دوسش داشتم با هم میرفتیم بیرون گردش و بعضی وقتا هم میومد خونه آشپزی و ف ...

اینم همینه

همینقدر خنگ

میگم من خسته شدم ، همس تو ماشین ، میگه ینی نریم دیگ بیرون

هوش در حد جلبک

خب حالا بگو من چی کنم

به احتمال زیاد زنگ بزنه خودش، بهش بگو یه خانم وقتی با یه آقا میخواد بیاد بیرون کلی برنامه میچینه و فکرش مشغول میشه و و چشم انتظاره، بر عکس مردها، از این به بعد سعی کن خوش قول باشی و اگه قراره چیزی کنسل بشه در اولین فرصت بگو نه بعد اینکه کلی استرس بهم ولرد بشه، .

بگو وقتی ازت دلخور میشم انتظار دارم نازمو بکشی و برام کادو بگیری، نه اینکه بی تفاوت باشی.

بهش اطمینان بده که دوسش داری ، اگه اون مطمئن باشه ، بیشتر دلگرم میشه و با دلت راه میاد.

بگو من مردی میخوام که بشه بهش تکیه داد، خوش قولی یعنی اینکه بیشتر میشه تکیه داد بهش.

2810