2777
2789

بینهایت مهربون .ولی خیلی ساده ودهن بین زدد گول میخوره .همسرش زن خوبی نیست تا میتونه پرش میکنه اینم یکدفعه شروع کرد پشت سر همسر من بدگویی ج سلاماشا از پشت گوشی نمیداد ودر اخر همسرم فهمید ج سلامشو نمیده برام بد سد بهش چند بار تذکر داده بودم و یواسکی دعوا کرده بودم باهاش شب تولدش بهش گفتم اگه درست برخورد کرده بودی منم میتونستم بیام نوشت .....یک عالمه چرت وپرت واخر عصبی شد نوشت فدای سرم شوهرت ناراحت شده.امشب با بابام صحبت کردم گفت باهاش صحبت میکنه.به نطرتون چه برخوردی باهاش بهترینه.خیلی کارها برام کرده خیلی مهربونه ولی خریت بزرگ زندگیش ازدواج با این زنشه.خودشم مقصره چون دهن بینه وروی خودش کار نکرده.خودش از همه بیشتر مقصره.به نظرتون چی کار کنم

فاصله بگیر و بیخیالش شو.دیر یازود میفهمی که واقعا حضور عیشکی جز همسرت تو زندگیت مهم نیس

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند روزه تاپیک زدم راجب این موضوع خیلی ناراحتم.از دعواهامون همسرم بی اطلاعه .فقط به پدر مادرم گفتم جرو بحثم شد ولی همسرم خ بهش برخورده گفت من دیگه خونش نمیرم چرا پشت گوشی اونطوزی کرد روی ایفون بود سلام رسوند از این ور این ساکت بود بعد گفت خوب که چی.متاسفانه اون شنید

دلم براش تنگ میشه ولی فاصله گرفتم

دقیقا منم مثه شما بودم منتها خواهرم بهم کم محلی میکرد و طرف شوهرشو بچه اش بود منم اولا خیلی عذاب میکشیدم اینکه چرا دوسم نداره بعد یاد گرفتم منم مثل خودش بشم الان ارامشم بیشتره حداقل منم مثه اون بی معرفتم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
دقیقا منم مثه شما بودم منتها خواهرم بهم کم محلی میکرد و طرف شوهرشو بچه اش بود منم اولا خیلی عذاب میک ...

والا داداشم بامن خیلی خوبه ولی نسبت به شوهرم یکدفعه جبهه گرفت چون بیمنطقه و زنش پرش مبکنه مهمونی گرفتن همسرم نتونست بره باما چپ شدن.بعد داداشم حرفای زنشو پشت پدر مادرم من باب دذد ودل گفت .تازه فهمیدم خانمش چقدر عوضیه

نظر شما چیه

من والا نظر خاصی ندارم 

تا موقعی که خود برادر یاد نگرفتن باید نظر مستقل برای خودشون داشته باشند و تحت‌تاثیر کسی قرار نگیرن نمی‌شه انتظار تغییر داشت 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
والا داداشم بامن خیلی خوبه ولی نسبت به شوهرم یکدفعه جبهه گرفت چون بیمنطقه و زنش پرش مبکنه مهمونی گرف ...

عزیزم هرکس برای بی وفایی یه راهی پیش میگیره داداش شما هم از این روش...به هرحال فرقی تو اصل مطلب نداره فقط برای اینکه آسیب نبینی بیخیالش شو و واقعا هم بیخیالش شو وقتی کلا قید یه ادمیو بزنی کارما اونو دوباره سر راهت میاره اون موقعست ک تو دیگه فرقی واست نداره و پسش میزنی