2777
2789
عنوان

اگر طرفتون کم حرف باشه باید چیکار کرد به حرف بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی باید طرف پر رو باشه نمیشه اینجوری 😂😂وای دوس پسر من خیلی بی ادبعععععه 😂😂😂 خیلیم وحشی و خشنه

اصلا من نمیتونم حالشو خراب کنم 

به قول خودش میگه من روی خودم کنترل دارم  خیلیم ادعاش میشه ک کنترل داره .و واقعا هم کنترل داره😂

خخخخ شک نکن عزیزم . من حوصله خودمم ندارم

ولی کاش امشبو میرفتی باهاش .همین شام بیرون بردن یعنی دوست داره باهات وقت بگذرونه و میخواد حال و هوات عوض شه این خودش نوعی توجه و نشانه ی دوست داشتنه

حضوری میبینیش دیگ؟ مثلا در حدی راحتی ک بری خونش؟

خودش خیلی میگه خونه خونه 

ولی من عمرا خونه ی پسر مجرد نمیرم😂😂😂 برم ک ترتیبمو بدن؟

میگه بیا خونه باهم اشپزی کنیم  فیلم ببینیم راحت باشیم اینقدر ک خانگی عه منم میگم بیرون

خودش خیلی میگه خونه خونه ولی من عمرا خونه ی پسر مجرد نمیرم😂😂😂 برم ک ترتیبمو بدن؟ میگه بیا خونه با ...

عهههه پس این دردش اینه نه نرو اصلا😂😂 پس دنبال سک چت نیس واقعی میخاااااد 

ولی کاش امشبو میرفتی باهاش .همین شام بیرون بردن یعنی دوست داره باهات وقت بگذرونه و میخواد حال و هوات ...

نه دیگه 

این مدل نمی‌خوام 

شام که می‌بره  گل ندا دلت بخواد میخره 

ولی من دیگه نمیتونم  می‌دونی حسم میگه مافقط پدرو مادر این بچه هاییم. دعوا نکنیم   دیروز ب شوخی ی ست سنگین گفتم اگر بهره آشتی میکنم   بعد مامانم گفت مگه قهرید پس چرا حرف میزنید گفت نه معلومه دلی قهره زبونی نه ،

راس میگه همیشه با زبون قهر بودم الان دلی ،

امشب با سیاست اومد ببین کدوم ست و میگم  .اینجور کارا و می‌کنه ولی. من  دیگه نمیتونم آدم سابق بشم الان فقط مادر بچه هاشم 

2810