2777
2789
عنوان

اگر طرفتون کم حرف باشه باید چیکار کرد به حرف بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا این حس بهم دست میده ک من الکی حرف زدم روش نفوذ دارما ولی نمیدونم چطور توضیح بدم وقتی لج کنه فق ...

شوهر من دقیقن 

بخوام مخشو بزنم میزنم ولی  اگر لج کنه اینقدر آروم انجام میده که بازم من مقصرم چون منم که داد زدم 

ینی از اون زوجای مودبین یا روتون تو هم باز شده؟ حسم میگه با ادب و مثبتینمن با زبونم ب حرف میارمش حوص ...

نمیدونم از کدوما حساب میشیم 

گاهی شوخی جنسی میکنیم 

ولی خیلی خیلی مثبت هیجده نیست 

مثلا اون سری از حمام در اومده بود بهش گفتم نچ نچ شیطون اون حوالی پرسه زده  بعد اونم میگفت نه بابا شیطون خیلی وقته اینورا نمیپلکه این الان تو ذهنم بود در کل این اتفاق زیاد پیش نمیاد

احساساتش عالی .سورپرایزاش و....هر چی فکر کنی. ولی حرف نمیزنه هیجا حرف نمیزنه. اوایل مهم نبود. ولی ...

منم واقعا ازش راضی ام 

خیلی مرد با درک و خوبیه خیلی باحوصله است خیلی بااحترامه

ولی اخلاقای بدم داره ... 

ما اینقدر حرف نداریم بزنیم من رفتم سراغ بچه هام. یا مامانم همش دارم با اونا شوخی میکنم. همه فک میکنن من خیلی ساده شنگولم ولی نه نیستم اصلن نیستم. اسی نمی‌دونم بهت چی بگم این حرف تو دلم مونده بغض شده خسته شدم الآنم دارم فشار ب خودم میارم که گریه نکنم،🤣

2810